PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Kendin Yap - Örnek Uygulamalar
Elektrikli tirpana aparat yardimi Ile daha kullanisli hale getirmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serin" data-source="post: 1230062" data-attributes="member: 80635"><p>S.a Ben Muhammed Yasim 20 foruma ilk defa yaziyorum elimde elektrikli bir tirpan varr. Gecenlerde bereket tv ekranlarinda osman kuloglunun tanittigi Chapello isimli bir çapa aparati gordum ve aklima su fikir geldi tipki chapello gibi tirpanin ucuna kucuk en fazla 1 metre genisliginde olabilir bir sekilde sert yol supurgelerinden taksak is gorurmu sizler ne dusunuyorsunuz traktorun arkasina takilan versiyonlar mevcut ama benim icin cok da onemli olmayan bir sey icin ucuk rakamlar odemem biraz sacma geldi. Yalniz gucu yatay bir sekilde vermek yerine dikey olarak bir guc iletici bir mekanizma ile tipki ilaclama makinalarina taktigimiz saft gibi veya araclardaki kinetik enerjiyi tekerlere iketen aks gibi bir arac ile vermem lazim ki kullanabileyim bahsettigim supurge de su hani oto yikama olurdu ya petrol ofislerinde hih iste onlarin sert sekli her sey simdilerde makina ile yapiliyor traktorun giremeyecegi yerlere bu tirpan aparati sayesinde girebilirim nasil iyi fikir mi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serin, post: 1230062, member: 80635"] S.a Ben Muhammed Yasim 20 foruma ilk defa yaziyorum elimde elektrikli bir tirpan varr. Gecenlerde bereket tv ekranlarinda osman kuloglunun tanittigi Chapello isimli bir çapa aparati gordum ve aklima su fikir geldi tipki chapello gibi tirpanin ucuna kucuk en fazla 1 metre genisliginde olabilir bir sekilde sert yol supurgelerinden taksak is gorurmu sizler ne dusunuyorsunuz traktorun arkasina takilan versiyonlar mevcut ama benim icin cok da onemli olmayan bir sey icin ucuk rakamlar odemem biraz sacma geldi. Yalniz gucu yatay bir sekilde vermek yerine dikey olarak bir guc iletici bir mekanizma ile tipki ilaclama makinalarina taktigimiz saft gibi veya araclardaki kinetik enerjiyi tekerlere iketen aks gibi bir arac ile vermem lazim ki kullanabileyim bahsettigim supurge de su hani oto yikama olurdu ya petrol ofislerinde hih iste onlarin sert sekli her sey simdilerde makina ile yapiliyor traktorun giremeyecegi yerlere bu tirpan aparati sayesinde girebilirim nasil iyi fikir mi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Kendin Yap - Örnek Uygulamalar
Elektrikli tirpana aparat yardimi Ile daha kullanisli hale getirmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt