PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
Elektrikli Traktör’den Fotoğraflar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1288591" data-attributes="member: 80948"><p>Hepimiz cahiliz boşuna birbirimize cahilsin ben akıllıyım üstünlüklerine gerek yok.Cahil olmasak bu halde çiftçi olmazdı.Kepek ekelim diyen bir bakan bizi yönetmez biz onları yönetir olurduk.3 5 Kişisiniz bu elektrikli traktörün gerçek bir yatırım argesi olmadığını bilen diğer çoğu çiftçi çok iyi kanıyor bu yalana.Ben bu yalana inanan arkadaşlara söylüyorum eğer bu gerçek olsa zaten ülkenin her yıl verdiği cari açığı her ay ihracat ile kapatır bu ülke bu traktör satışı ile.Çünkü şuan dünya da böyle bir gelişme yok.7 saat çalışıp bilmem kaç saate şarj olan bir ürün.Bu ülkenin önce ülke içerisinde üreten gübre firmalarına ihtiyacı var.Köy kasabalar ilçeler de kurulan ziraat odası başkanlıkları kapatılıp oraya ayrılan bütçe ile ufak çaplı da olsa yem fabrikalarına ihtiyacı var.Emin olun bu fabrikalardan daha çok para harcıyor ziraat odaları.Devletin çiftçilerin büyüklüğüne göre vergisiz yakıt,elektrik alımlarını sağlaması şartı getirilmeli.Çok değil aslında kayılı 2 milyon çiftçi var bu çiftçiler ortalama aylık 50 litre 100 litre neyse artık mazot alımı yapıyorsa 2 lira ötv yi ve kdv yi almıyacaklar.Yok destekleme veriyoruz felan veriyoruz diyerek zaten verdikleri o parayı tarım kredi üzerinden fazlasıyla geri alıyorlar.1 taşta 2 kuş vuruyor.Hem destekleme veriyorum diyerek oy alıyor hem verdiği parayı 2 ye katlayıp faizle alıyor.Sen peşin paranla mazotunu alsan desteklemesini de aldığın kadarıyla ödesen sonra paran kadar yem alıp ona göre iş yapsan ne borcun olucak ne bakana ilçe başkanına yalvaracak durumun olucak.Öncelik çiftçinin gübre,yem,elektrik ve mazot girdilerinin düşürülmesi.Elektrikte bile meblağ ne kadar artarsa o kadar okuma parası alıyor.Bu dediklerimi onlar da biliyor ama işine gelmiyor tabi adamın derdi o değil derdi nakliye den kazanacağı para.Sende buğdayını ukraynaya sat tarım bakanlığı senden 1.40 alacağına oradan 3 liraya alır.Sonuçta bak kaç kişi ekmek yiyor öyle demeyin ukrayna çiftçisi yiyor,ben yiyorum nakliyesini yapıyorum,bim a101 yiyor kolay değil bu işler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1288591, member: 80948"] Hepimiz cahiliz boşuna birbirimize cahilsin ben akıllıyım üstünlüklerine gerek yok.Cahil olmasak bu halde çiftçi olmazdı.Kepek ekelim diyen bir bakan bizi yönetmez biz onları yönetir olurduk.3 5 Kişisiniz bu elektrikli traktörün gerçek bir yatırım argesi olmadığını bilen diğer çoğu çiftçi çok iyi kanıyor bu yalana.Ben bu yalana inanan arkadaşlara söylüyorum eğer bu gerçek olsa zaten ülkenin her yıl verdiği cari açığı her ay ihracat ile kapatır bu ülke bu traktör satışı ile.Çünkü şuan dünya da böyle bir gelişme yok.7 saat çalışıp bilmem kaç saate şarj olan bir ürün.Bu ülkenin önce ülke içerisinde üreten gübre firmalarına ihtiyacı var.Köy kasabalar ilçeler de kurulan ziraat odası başkanlıkları kapatılıp oraya ayrılan bütçe ile ufak çaplı da olsa yem fabrikalarına ihtiyacı var.Emin olun bu fabrikalardan daha çok para harcıyor ziraat odaları.Devletin çiftçilerin büyüklüğüne göre vergisiz yakıt,elektrik alımlarını sağlaması şartı getirilmeli.Çok değil aslında kayılı 2 milyon çiftçi var bu çiftçiler ortalama aylık 50 litre 100 litre neyse artık mazot alımı yapıyorsa 2 lira ötv yi ve kdv yi almıyacaklar.Yok destekleme veriyoruz felan veriyoruz diyerek zaten verdikleri o parayı tarım kredi üzerinden fazlasıyla geri alıyorlar.1 taşta 2 kuş vuruyor.Hem destekleme veriyorum diyerek oy alıyor hem verdiği parayı 2 ye katlayıp faizle alıyor.Sen peşin paranla mazotunu alsan desteklemesini de aldığın kadarıyla ödesen sonra paran kadar yem alıp ona göre iş yapsan ne borcun olucak ne bakana ilçe başkanına yalvaracak durumun olucak.Öncelik çiftçinin gübre,yem,elektrik ve mazot girdilerinin düşürülmesi.Elektrikte bile meblağ ne kadar artarsa o kadar okuma parası alıyor.Bu dediklerimi onlar da biliyor ama işine gelmiyor tabi adamın derdi o değil derdi nakliye den kazanacağı para.Sende buğdayını ukraynaya sat tarım bakanlığı senden 1.40 alacağına oradan 3 liraya alır.Sonuçta bak kaç kişi ekmek yiyor öyle demeyin ukrayna çiftçisi yiyor,ben yiyorum nakliyesini yapıyorum,bim a101 yiyor kolay değil bu işler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
Elektrikli Traktör’den Fotoğraflar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt