PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
Elektrikli Traktör’den Fotoğraflar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1288685" data-attributes="member: 80948"><p>Ne görevde çalışıyorsunuz.? Şu zamana kadar görüpte hala üretimde olmayan otomobil,uçak,traktör,helikopter,tank bunların araştırma sürecini paylaşır mısınız bizimle ? Helikopteri bile ithal etmeye kalktığımız da motorunun ve önemli diğer parçalarının başka bir ülkeye ait olduğu çıkmıştı.Bu konuda gocunmuyorum tabi ki,yeter ki devletim ucuza mal etsin helikopteri benim için fark etmez ama halkını biz yapıyoruz bunca zaman diğerleri yapmadı 100% yerli diyerek yutturulup sonra fiyasko çıktığı için diyorum.Bu bilgileri bizimle paylaşın ki haklılığı ortaya çıksın.Forum da olma amacınız çiftçilerin eksiklerini görüp bakan beye sunmak mı ? Türkiye'nin tarihi boyunca yaptığı en büyük projesinin ne olduğunu ben söyliyeyim size.F-16 uçaklarının modernizasyonu ve F-35 uçağının önemli parçalarının imalatını alması.Bu F-35 uçağında bulunduğu konum Atak helikopterin den alacağı tecrübeden daha iyidir.Diğer söylediğim otomobil,uçak,traktör hepsi yalan dolan.Ha Türkiye yapamaz mı ? Yapar en alasını yapar.Avrupaya da asyada afrikaya da arap ülkelerine de satabilecek duruma gelir.Ama yapacak biri yok reklam olsun yeter.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1288685, member: 80948"] Ne görevde çalışıyorsunuz.? Şu zamana kadar görüpte hala üretimde olmayan otomobil,uçak,traktör,helikopter,tank bunların araştırma sürecini paylaşır mısınız bizimle ? Helikopteri bile ithal etmeye kalktığımız da motorunun ve önemli diğer parçalarının başka bir ülkeye ait olduğu çıkmıştı.Bu konuda gocunmuyorum tabi ki,yeter ki devletim ucuza mal etsin helikopteri benim için fark etmez ama halkını biz yapıyoruz bunca zaman diğerleri yapmadı 100% yerli diyerek yutturulup sonra fiyasko çıktığı için diyorum.Bu bilgileri bizimle paylaşın ki haklılığı ortaya çıksın.Forum da olma amacınız çiftçilerin eksiklerini görüp bakan beye sunmak mı ? Türkiye'nin tarihi boyunca yaptığı en büyük projesinin ne olduğunu ben söyliyeyim size.F-16 uçaklarının modernizasyonu ve F-35 uçağının önemli parçalarının imalatını alması.Bu F-35 uçağında bulunduğu konum Atak helikopterin den alacağı tecrübeden daha iyidir.Diğer söylediğim otomobil,uçak,traktör hepsi yalan dolan.Ha Türkiye yapamaz mı ? Yapar en alasını yapar.Avrupaya da asyada afrikaya da arap ülkelerine de satabilecek duruma gelir.Ama yapacak biri yok reklam olsun yeter. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
Elektrikli Traktör’den Fotoğraflar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt