PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Eleman sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1392291" data-attributes="member: 76172"><p>Iste bu Darende. Sen hersene patates yapiyorsun, tuccar iyi fiyat vermezse pazarda satiyorsun zarar etmiyorsun. Calisiyorsun yani, bravo.</p><p></p><p>Sebze derken birkac dekar halinde uc dort cesit ki pazarda eritebilesin. Patlican, kabak, fasulye ispanak gibi az ama cesit. Hele ufak bir sera varsa mevsim de uzun olur.</p><p></p><p>Sordum cevap gelmedi, sebze yapip sikayet eden yok. Pazarda malini satip sikayet eden yok. Kim sikayetci , tek mal yapip tuccara mahkum olan . </p><p></p><p>Aklim erdigince bir cozum ariyorum, ille de hakliyim diiyem , yolu beraber bulalim.</p><p>Cozum oneren yok, olmaz diyen cok. Ozaman sirket gelir tarlayi traktoru icradan alir. Cozum yolunu arayip bulalim. Muhalefet var cozum oneren yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1392291, member: 76172"] Iste bu Darende. Sen hersene patates yapiyorsun, tuccar iyi fiyat vermezse pazarda satiyorsun zarar etmiyorsun. Calisiyorsun yani, bravo. Sebze derken birkac dekar halinde uc dort cesit ki pazarda eritebilesin. Patlican, kabak, fasulye ispanak gibi az ama cesit. Hele ufak bir sera varsa mevsim de uzun olur. Sordum cevap gelmedi, sebze yapip sikayet eden yok. Pazarda malini satip sikayet eden yok. Kim sikayetci , tek mal yapip tuccara mahkum olan . Aklim erdigince bir cozum ariyorum, ille de hakliyim diiyem , yolu beraber bulalim. Cozum oneren yok, olmaz diyen cok. Ozaman sirket gelir tarlayi traktoru icradan alir. Cozum yolunu arayip bulalim. Muhalefet var cozum oneren yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Eleman sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt