PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
emektar 240s (nasıl ?)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="real_!!" data-source="post: 382933" data-attributes="member: 19379"><p><strong>Ynt: emektar 240s (nasıl ?)</strong></p><p></p><p>benm DÜŞÜNCEM sadece fidanlık bahçesi olanlar için uygun derim</p><p>akrabamda var bu yaz baya kullandım sette tekılı kaldı kendi aşaya geçince romak yıkarda kaldı oku yere deydi onu milim kımırtadamadı bastı patinajı sonra romağı çıkardık okunun altını kazdık demiri alta geçirdik falan sabah sabah uraşmıştık 1 saat kadar.. ama iyi lastik yakyo grin-*-s</p><p>hız olarak çok güzel yolda tavsiye ederm bu zamana kadar nhyle kaçla gittiysem onda 1 vites düşük gittim çünkü hızlı hiç 4.vitese atmadım okadar tarlaya gittim geldim ama atmadım çünkü yeterince gidiyodu bide 2. vitese hiç atmdım doğrusu atamadım 1 den 2 ye atcam 1 den 3e geçiyor vites araları çok dar.. engebeli arazide çok zor tutunuyom tam çamurluk hafif yamuk yerden geçyom sanki çamurluğun üstünden atlıcak gibi oluyor .. birde vites geçirirken yarım fren ypmam gerikiyodu bazen gerekmiyodu ama bazen sıkıyosa geçirme vlla cayır cayırr barıyo </p><p>kullandığım mf - ---- 240s tam çamurluk disk fren yarım fren 2000 model </p><p>şimdi kullanmayan falan varsa 240 demesin 1 den 2 ye atma çalışırken nası 3 e atılır die vitesleri farklı </p><p>R 2 3</p><p> </p><p>1 4</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="real_!!, post: 382933, member: 19379"] [b]Ynt: emektar 240s (nasıl ?)[/b] benm DÜŞÜNCEM sadece fidanlık bahçesi olanlar için uygun derim akrabamda var bu yaz baya kullandım sette tekılı kaldı kendi aşaya geçince romak yıkarda kaldı oku yere deydi onu milim kımırtadamadı bastı patinajı sonra romağı çıkardık okunun altını kazdık demiri alta geçirdik falan sabah sabah uraşmıştık 1 saat kadar.. ama iyi lastik yakyo grin-*-s hız olarak çok güzel yolda tavsiye ederm bu zamana kadar nhyle kaçla gittiysem onda 1 vites düşük gittim çünkü hızlı hiç 4.vitese atmadım okadar tarlaya gittim geldim ama atmadım çünkü yeterince gidiyodu bide 2. vitese hiç atmdım doğrusu atamadım 1 den 2 ye atcam 1 den 3e geçiyor vites araları çok dar.. engebeli arazide çok zor tutunuyom tam çamurluk hafif yamuk yerden geçyom sanki çamurluğun üstünden atlıcak gibi oluyor .. birde vites geçirirken yarım fren ypmam gerikiyodu bazen gerekmiyodu ama bazen sıkıyosa geçirme vlla cayır cayırr barıyo kullandığım mf - ---- 240s tam çamurluk disk fren yarım fren 2000 model şimdi kullanmayan falan varsa 240 demesin 1 den 2 ye atma çalışırken nası 3 e atılır die vitesleri farklı R 2 3 1 4 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
emektar 240s (nasıl ?)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt