PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
En ideal 65bg-75bg arası guce sahip 4x4 traktör hangisi????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 102895" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: En ideal 65bg-75bg arası guce sahip 4x4 traktör hangisi????</strong></p><p></p><p></p><p>valla acıkcası ben sık sık traktör degiştiren biri degilim iyice arastırmadan traktör almak istemiyorum td85 almıştım 2003 model ondan hiç memnun degildim sattım bide 640 var elimde 15yıldır.. şimdi 640da satıp guel bi 4x4 almak istiyorum 65-75bg gucunde.. ben sıfır veya ikinci el fark etmez önemli olan verdigim parayı hak etsin ve akıllıca bi secim olsun tabi limitlerimde var.. bu piyasada ikinci el cok avantajlı fiyatlar baya düşük piyasada cok durgun... hattat için diyosan onun ikinci eli yok sıfırını görmüştüm motoru perkis o yuzden biraz ilgimi cekmişti ve fiyatı cok uygun.. bu yuzden sordum .. ama şuan aklımda erkunt ve tn var acıkcası.. bilmiyorum ben yeniliklere acıgım daha guzel daha ideal traktörde olursa düşünürüm.. arkadaslar celtis ve axos uda önerdi ama bunlar hakkında fiyat ve performansı konusunda cok bilgi sahibi degilim biraz daha yaygın marka olması daha avantajlı olur.. hem bu konuyu acmasebebim bi tartışma platformu olsun herkesin bu bg aralıgındaki en ideal düşündügü traktör hangisi fikirlerini ögrenelim.. benim alıp almamam cok önemli degil muhabbet ve paylaşım olsun hem..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 102895, member: 2401"] [b]Ynt: En ideal 65bg-75bg arası guce sahip 4x4 traktör hangisi????[/b] valla acıkcası ben sık sık traktör degiştiren biri degilim iyice arastırmadan traktör almak istemiyorum td85 almıştım 2003 model ondan hiç memnun degildim sattım bide 640 var elimde 15yıldır.. şimdi 640da satıp guel bi 4x4 almak istiyorum 65-75bg gucunde.. ben sıfır veya ikinci el fark etmez önemli olan verdigim parayı hak etsin ve akıllıca bi secim olsun tabi limitlerimde var.. bu piyasada ikinci el cok avantajlı fiyatlar baya düşük piyasada cok durgun... hattat için diyosan onun ikinci eli yok sıfırını görmüştüm motoru perkis o yuzden biraz ilgimi cekmişti ve fiyatı cok uygun.. bu yuzden sordum .. ama şuan aklımda erkunt ve tn var acıkcası.. bilmiyorum ben yeniliklere acıgım daha guzel daha ideal traktörde olursa düşünürüm.. arkadaslar celtis ve axos uda önerdi ama bunlar hakkında fiyat ve performansı konusunda cok bilgi sahibi degilim biraz daha yaygın marka olması daha avantajlı olur.. hem bu konuyu acmasebebim bi tartışma platformu olsun herkesin bu bg aralıgındaki en ideal düşündügü traktör hangisi fikirlerini ögrenelim.. benim alıp almamam cok önemli degil muhabbet ve paylaşım olsun hem.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
En ideal 65bg-75bg arası guce sahip 4x4 traktör hangisi????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt