PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
En ideal 65bg-75bg arası guce sahip 4x4 traktör hangisi????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI SALİH" data-source="post: 103171" data-attributes="member: 28"><p><strong>Ynt: En ideal 65bg-75bg arası guce sahip 4x4 traktör hangisi????</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>biz 2000 yılında 70-66yı aldığımızda 5. sınıfa gidiyordum okulda 3. dersin tenefüsünde top oynayken bizim motoru arkasındaki 2 çuval yemden tanıdım... arkadaşlara dedim bizim motor geliyor herkes hayranlıkla bakıyordu köydeki 2. çift çeker ve ilk orjinal kabinli motor olma özelliğine sahipti öğle molasında okuldaki arkadaşların hepsi motoru görmeye bize gelmişti hey gidi günler hey... ozamanlar çift çeker motor alma bizim köyde hayaldi...</p><p></p><p>motor eve geldi 1.5-2 saat sonra tarlaya kavun ekmeye gitti, motora anca ertesi gün 5 dk. bakabildim... hergün tarlayadan gelince yıkarlardı hatta bi gün tarladan geldi yıkadılar petrole gidip geldi çamur olmuş tekrar yıkadılar...</p><p></p><p>ozamanlar FIAT ' lar efsaneydi 5-6 ay sonra dayımgilde 3 milyara 185i verip 9 milyara 1996 model 80-66 aldılar (80-66 salihgilin köyden geldi) ondan sonra çift çeker 4 sene sonra köye girmeye başladı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI SALİH, post: 103171, member: 28"] [b]Ynt: En ideal 65bg-75bg arası guce sahip 4x4 traktör hangisi????[/b] biz 2000 yılında 70-66yı aldığımızda 5. sınıfa gidiyordum okulda 3. dersin tenefüsünde top oynayken bizim motoru arkasındaki 2 çuval yemden tanıdım... arkadaşlara dedim bizim motor geliyor herkes hayranlıkla bakıyordu köydeki 2. çift çeker ve ilk orjinal kabinli motor olma özelliğine sahipti öğle molasında okuldaki arkadaşların hepsi motoru görmeye bize gelmişti hey gidi günler hey... ozamanlar çift çeker motor alma bizim köyde hayaldi... motor eve geldi 1.5-2 saat sonra tarlaya kavun ekmeye gitti, motora anca ertesi gün 5 dk. bakabildim... hergün tarlayadan gelince yıkarlardı hatta bi gün tarladan geldi yıkadılar petrole gidip geldi çamur olmuş tekrar yıkadılar... ozamanlar FIAT ' lar efsaneydi 5-6 ay sonra dayımgilde 3 milyara 185i verip 9 milyara 1996 model 80-66 aldılar (80-66 salihgilin köyden geldi) ondan sonra çift çeker 4 sene sonra köye girmeye başladı... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
En ideal 65bg-75bg arası guce sahip 4x4 traktör hangisi????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt