PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
en iyi buzağı büyütme yemi hangisi ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="neo8787" data-source="post: 831130" data-attributes="member: 49313"><p><strong>Ynt: en iyi buzağı büyütme yemi hangisi ???</strong></p><p></p><p></p><p>yani değerleri fabrika yemleriyle bir tutmaya çalışıyorum sadece besiye yeni aldığım hayvanlarıma verdiğim besi yemimin proteinini biraz yüksek tutuyorum onun dışında fabrika yemlerine uyuyorum. buzağı büyütmeyide en az 17 protein hatta yoncama o dönem güvenmiyorsam proteini 18 lere yükseltiyorum enerji 2600 lerde 18 protein i atk veya soyayla çok rahat yakalıyuorum vede genel rasyonun maksimum yüzde 30 unda tutuyorum protein kaynağımı yüzde 30 u geçirmeden rahatlıkla 18 proteinlere ulaştırıyorum ancak enerji kolay olmuyor 2600 ler onun içinde bypass kullanıyorum yüzde 2 civarı yüzde 18 civarıda kepek türevi kullanıyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="neo8787, post: 831130, member: 49313"] [b]Ynt: en iyi buzağı büyütme yemi hangisi ???[/b] yani değerleri fabrika yemleriyle bir tutmaya çalışıyorum sadece besiye yeni aldığım hayvanlarıma verdiğim besi yemimin proteinini biraz yüksek tutuyorum onun dışında fabrika yemlerine uyuyorum. buzağı büyütmeyide en az 17 protein hatta yoncama o dönem güvenmiyorsam proteini 18 lere yükseltiyorum enerji 2600 lerde 18 protein i atk veya soyayla çok rahat yakalıyuorum vede genel rasyonun maksimum yüzde 30 unda tutuyorum protein kaynağımı yüzde 30 u geçirmeden rahatlıkla 18 proteinlere ulaştırıyorum ancak enerji kolay olmuyor 2600 ler onun içinde bypass kullanıyorum yüzde 2 civarı yüzde 18 civarıda kepek türevi kullanıyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
en iyi buzağı büyütme yemi hangisi ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt