PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
EN İYİ GÜBRE SERPME MAKİNASI HANGİSİDİR?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 422743" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: EN İYİ GÜBRE SERPME MAKİNASI HANGİSİDİR?</strong></p><p></p><p>Bu kadar inatla savunduğuna göre amazone da kullandın yerli makinaları da kullandın,bu kadar emin konuştuğuna göre...</p><p></p><p>Gaspardonun fiyatını bilmiyorum ama amazone nun çok pahalı olduğunu biliyorum ki bence kendini amorti etmesi için epeyce bir süre geçmesi lazım.Dönder kullanıyoruz,bir sıkıntı yaşamadık bunca süredir,ben açıkçası yerli bilindik markalar arasında çok fazla kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum.Ama gübre hakikaten altın değerinde artık çiftçi için,belki de gerçekten daha hassas davranılması lazım bu konuda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 422743, member: 110"] [b]Ynt: EN İYİ GÜBRE SERPME MAKİNASI HANGİSİDİR?[/b] Bu kadar inatla savunduğuna göre amazone da kullandın yerli makinaları da kullandın,bu kadar emin konuştuğuna göre... Gaspardonun fiyatını bilmiyorum ama amazone nun çok pahalı olduğunu biliyorum ki bence kendini amorti etmesi için epeyce bir süre geçmesi lazım.Dönder kullanıyoruz,bir sıkıntı yaşamadık bunca süredir,ben açıkçası yerli bilindik markalar arasında çok fazla kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum.Ama gübre hakikaten altın değerinde artık çiftçi için,belki de gerçekten daha hassas davranılması lazım bu konuda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
EN İYİ GÜBRE SERPME MAKİNASI HANGİSİDİR?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt