PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
en iyi romork hangisi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nkoca" data-source="post: 117066" data-attributes="member: 3089"><p><strong>Ynt: en iyi romork hangisi?</strong></p><p></p><p>bizim burada tek dingilli romork yok hepsi çift dingilli </p><p>7-8 yıl önce balıkesir güvenal diye bir firmanın 4 tonluk romorkunu aldım menunum</p><p>bizim köyde aynı markanın en az 17-18 tane romorku var sadece 3 tanesi 4 tonluk gerisi 5 tonlukbikaç tanede aksoylu romork var. aksoylu çok sağlam romork yıllardır kullanıma rağmen eskimiyor hatta bi kaç kişi eski aksoylu romorkunu götürüp fabrikada damper taktırdı. ama tabiki kalite fiyatla doğru orantılı aksoylu romorkler biraz pahalı ama yıllarca sorunsuz kullanırsın.</p><p>4 tonluklar 5-5,5 ton - 5 tonluklar 7-7,5 ton buğday alıyor.</p><p>romorklar ilk geldiğinde rulman piston sorunu yaşayanlar oldu. bunlarıda firma garanti kapsamında hemen değiştirdi.</p><p>eskişehirde bozdağ firmasının yaptığı romorklerden 5 tonluk aldım romork sağlam fakat ahşap kasa tahtalarını iyi fırınlamamışlar galiba yılar geçtikçe araları açılmış bu sebepten ahşap kasa yerine saç kasa daha kullanışlı geliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nkoca, post: 117066, member: 3089"] [b]Ynt: en iyi romork hangisi?[/b] bizim burada tek dingilli romork yok hepsi çift dingilli 7-8 yıl önce balıkesir güvenal diye bir firmanın 4 tonluk romorkunu aldım menunum bizim köyde aynı markanın en az 17-18 tane romorku var sadece 3 tanesi 4 tonluk gerisi 5 tonlukbikaç tanede aksoylu romork var. aksoylu çok sağlam romork yıllardır kullanıma rağmen eskimiyor hatta bi kaç kişi eski aksoylu romorkunu götürüp fabrikada damper taktırdı. ama tabiki kalite fiyatla doğru orantılı aksoylu romorkler biraz pahalı ama yıllarca sorunsuz kullanırsın. 4 tonluklar 5-5,5 ton - 5 tonluklar 7-7,5 ton buğday alıyor. romorklar ilk geldiğinde rulman piston sorunu yaşayanlar oldu. bunlarıda firma garanti kapsamında hemen değiştirdi. eskişehirde bozdağ firmasının yaptığı romorklerden 5 tonluk aldım romork sağlam fakat ahşap kasa tahtalarını iyi fırınlamamışlar galiba yılar geçtikçe araları açılmış bu sebepten ahşap kasa yerine saç kasa daha kullanışlı geliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
en iyi romork hangisi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt