PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
En İyi SUV Aracı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tt6054c" data-source="post: 672295" data-attributes="member: 43706"><p><strong>Ynt: En İyi SUV Aracı</strong></p><p></p><p>ix35 özellikleri </p><p> </p><p>Silindir Hacmi 1591 cc</p><p>Beygir Gücü 135 hp</p><p>Maksimum Tork 168 nm</p><p>Yakıt Türü Benzin</p><p>Şanzıman Tipi Düz Vites</p><p>Vites Sayısı 6 ileri</p><p>Şehir İçi Tüketim 8.2 lt</p><p>Şehir Dışı Tüketim 6.0 lt</p><p>Ortalama Tüketim 6.8 lt</p><p>Km Başı Tüketim 33 Krş</p><p>Maksimum Hız 178 km</p><p>0-100 Km Hızlanma 11.1 sn</p><p>Yıllık Vergisi 827 TL</p><p>Karoser Tipi SUV</p><p>Uzunluk 4410 mm</p><p>Genişlik 1820 mm</p><p>Yükseklik 1670 mm</p><p>Boş Ağırlık 1502 kg</p><p>Bagaj Hacmi 591 lt</p><p>Yakıt Deposu 55 lt</p><p>Garanti Süresi 5 Yıl/100.000 km</p><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p>Sürücü Hava Yastığı </p><p>Yolcu Hava Yastığı </p><p>Yan/Perde Hava Yastıkları </p><p>Antiblokaj Fren Sistemi (ABS) </p><p>Fren Güç Dağılım Sis. (EBD/HBA/BAS) </p><p>Elektronik Denge Sis. (ESP/DSC/ESC) </p><p>Çekiş Düzenleme Sistemi (ASR/TCS) </p><p>Klima/İklimlendirme </p><p>Sis Farları </p><p>Direksiyondan Kumanda Sistemi </p><p>Çelik/Alaşım Jantlar </p><p>Park Sensörü/Sistemi </p><p>Yol Bilgisayarı </p><p>Hız Sabitleme (Cruise Control) </p><p>Yokuş Kalkış Sistemi (Hill Holder) </p><p>Start&Stop Sistemi </p><p>Sunroof/Açılır Tavan </p><p>Navigasyon/Multimedya Sistemi </p><p>Sürücü Kol Dayama </p><p>Xenon Farlar </p><p>Elektronik Park Freni</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tt6054c, post: 672295, member: 43706"] [b]Ynt: En İyi SUV Aracı[/b] ix35 özellikleri Silindir Hacmi 1591 cc Beygir Gücü 135 hp Maksimum Tork 168 nm Yakıt Türü Benzin Şanzıman Tipi Düz Vites Vites Sayısı 6 ileri Şehir İçi Tüketim 8.2 lt Şehir Dışı Tüketim 6.0 lt Ortalama Tüketim 6.8 lt Km Başı Tüketim 33 Krş Maksimum Hız 178 km 0-100 Km Hızlanma 11.1 sn Yıllık Vergisi 827 TL Karoser Tipi SUV Uzunluk 4410 mm Genişlik 1820 mm Yükseklik 1670 mm Boş Ağırlık 1502 kg Bagaj Hacmi 591 lt Yakıt Deposu 55 lt Garanti Süresi 5 Yıl/100.000 km Sürücü Hava Yastığı Yolcu Hava Yastığı Yan/Perde Hava Yastıkları Antiblokaj Fren Sistemi (ABS) Fren Güç Dağılım Sis. (EBD/HBA/BAS) Elektronik Denge Sis. (ESP/DSC/ESC) Çekiş Düzenleme Sistemi (ASR/TCS) Klima/İklimlendirme Sis Farları Direksiyondan Kumanda Sistemi Çelik/Alaşım Jantlar Park Sensörü/Sistemi Yol Bilgisayarı Hız Sabitleme (Cruise Control) Yokuş Kalkış Sistemi (Hill Holder) Start&Stop Sistemi Sunroof/Açılır Tavan Navigasyon/Multimedya Sistemi Sürücü Kol Dayama Xenon Farlar Elektronik Park Freni [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
En İyi SUV Aracı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt