PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
En Karlı Çiftçi Yatırımları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omerfarukkoc" data-source="post: 701409" data-attributes="member: 5258"><p><strong>Ynt: En Karlı Çiftçi Yatırımları.</strong></p><p></p><p>Abi İmkanın Varsa Ek Derim Yani...</p><p></p><p>Fasulye Hassas Bir Bitkidir... Seyit Abinin Dediği Gibi De İklim Bitkisidir...</p><p>Bizim Orada 300-1300 Kg Arası Değişiyor Verimi...</p><p>Tarla,İşçilik,Bakım,Su...vs Gibi Etkenler Çok Etkiliyor Verimi...</p><p></p><p>Etrafından Yeşil Bitki Olan Tarlaların Olması Bile Verimi Baya Artırabiliyor [Sürekli Serin Havada Durduğu İçin]...</p><p>Ben Ektiğim İlk Sene 400 Kg Almıştım... Aldığım En Yüksek Verim 900 Kg...</p><p>Geçen Sene de 900 Kg Aldığımki İle Aynı Bakımı Yaptım Hatta 1 Su Fazla Suladım...</p><p>Ama Etrafı Komple Anızdı + Ektiğim Tarla İcardı...</p><p>Bi Önceki Senenin İşçiliği Çok Farkeder Sonraki Seneye Derler Ya Benimki De O Hesap Oldu 600-700 Arası Bi Verim Aldım...</p><p></p><p>Standart Her Sene Alberto Canada Ekerim...</p><p>Bizim Oralarda Albertonun Beraberinde Genelde Karayaprak Ve Çalı Ekilir...</p><p></p><p>Çevrende Ekenler Varsa Onlardan Bi Bilgi Al Abi, Suyun Da Varsa Ek Derim...</p><p>İlk Sene Hoşuna Gitmeyebilir Belki Ama İlerleyen Senelerde Birazdaha Bilinçlendiğin İçin Daha Güzel Verimler Alıyosun...</p><p></p><p>Bu Sene Benim de 90 Dekar Var Yerleri Hazır Bakalım Yakın Zamanda Ekicez Nasıl Olacak...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omerfarukkoc, post: 701409, member: 5258"] [b]Ynt: En Karlı Çiftçi Yatırımları.[/b] Abi İmkanın Varsa Ek Derim Yani... Fasulye Hassas Bir Bitkidir... Seyit Abinin Dediği Gibi De İklim Bitkisidir... Bizim Orada 300-1300 Kg Arası Değişiyor Verimi... Tarla,İşçilik,Bakım,Su...vs Gibi Etkenler Çok Etkiliyor Verimi... Etrafından Yeşil Bitki Olan Tarlaların Olması Bile Verimi Baya Artırabiliyor [Sürekli Serin Havada Durduğu İçin]... Ben Ektiğim İlk Sene 400 Kg Almıştım... Aldığım En Yüksek Verim 900 Kg... Geçen Sene de 900 Kg Aldığımki İle Aynı Bakımı Yaptım Hatta 1 Su Fazla Suladım... Ama Etrafı Komple Anızdı + Ektiğim Tarla İcardı... Bi Önceki Senenin İşçiliği Çok Farkeder Sonraki Seneye Derler Ya Benimki De O Hesap Oldu 600-700 Arası Bi Verim Aldım... Standart Her Sene Alberto Canada Ekerim... Bizim Oralarda Albertonun Beraberinde Genelde Karayaprak Ve Çalı Ekilir... Çevrende Ekenler Varsa Onlardan Bi Bilgi Al Abi, Suyun Da Varsa Ek Derim... İlk Sene Hoşuna Gitmeyebilir Belki Ama İlerleyen Senelerde Birazdaha Bilinçlendiğin İçin Daha Güzel Verimler Alıyosun... Bu Sene Benim de 90 Dekar Var Yerleri Hazır Bakalım Yakın Zamanda Ekicez Nasıl Olacak... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
En Karlı Çiftçi Yatırımları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt