PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
En Kral FıkralaR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 155713" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: En Kral FıkralaR</strong></p><p></p><p>Sayılar Yalan Söylemez Mi?</p><p>Öğretmen matematik dersinde öğrencilerine sordu:</p><p>- Çocuklar sayılar asla yalan söylemez. Örneğin bir adam bir tarlayı on günde sürerse, on adam bir günde sürebilir.</p><p>Buna benzer bir örnekte siz verin bakalım!</p><p>Öğrencilerden birisi gülerek cevap verdi.</p><p>- Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı günde geçerse, yüz kırk dört vapur bir saatte geçer...</p><p></p><p>Siz Babamı Bilmiyorsunuz</p><p>Öğretmen, matematik sözlüsünde Oğuz`u tahtaya kaldırıp sordu:</p><p>- Oğuz, babandan yüzde 10 faizle 200 milyon borç para alsam, yıl sonunda kendisine kaç para vermem gerekir?</p><p>Oğuz hemen cevap verdi:</p><p>- 400 milyon lira.</p><p>- Nasıl olur oğlum, sen hiç hesap bilmiyor musun?</p><p>- Bilmesine biliyorum ama, siz benim babamın ne büyük faizci olduğunu bilmiyorsunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 155713, member: 4065"] [b]Ynt: En Kral FıkralaR[/b] Sayılar Yalan Söylemez Mi? Öğretmen matematik dersinde öğrencilerine sordu: - Çocuklar sayılar asla yalan söylemez. Örneğin bir adam bir tarlayı on günde sürerse, on adam bir günde sürebilir. Buna benzer bir örnekte siz verin bakalım! Öğrencilerden birisi gülerek cevap verdi. - Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı günde geçerse, yüz kırk dört vapur bir saatte geçer... Siz Babamı Bilmiyorsunuz Öğretmen, matematik sözlüsünde Oğuz`u tahtaya kaldırıp sordu: - Oğuz, babandan yüzde 10 faizle 200 milyon borç para alsam, yıl sonunda kendisine kaç para vermem gerekir? Oğuz hemen cevap verdi: - 400 milyon lira. - Nasıl olur oğlum, sen hiç hesap bilmiyor musun? - Bilmesine biliyorum ama, siz benim babamın ne büyük faizci olduğunu bilmiyorsunuz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
En Kral FıkralaR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt