PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
En Kral FıkralaR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 155715" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: En Kral FıkralaR</strong></p><p></p><p>Anlamıyorum</p><p>- Ben, öğretmenin dersinden hiçbir şey anlamıyorum.</p><p>- Neden?</p><p>- Geçen gün dört beş daha dokuz eder, demişti. Bugün de altı üç daha dokuz eder, diyor.</p><p></p><p>Bir Nisan</p><p>- Matematikten sözlüye kalktın mı?</p><p>- Evet kalktım.</p><p>- Soruları bildin mi?</p><p>- Elbette bildim.</p><p>- Kutlarım seni, iyi not almışsındır.</p><p>- Not vermedi!</p><p>- Neden?</p><p>- Çünkü, 'Bugün Bir Nisan, bendi kandıramazsın', diyerek dinlemedi bile.</p><p></p><p>Kim Almış</p><p>İlkokulun beşinci sınıfına müfettiş gelmiştir.</p><p>Tarh dersinde çocuklara birkaç soru sorup cevap alamayınca:</p><p>- Peki, İstanbul`u kim aldı? diye sorar.</p><p>- Vallahi biz almadık öğretmenim, derler. Sinirlenen müfettiş, doğru müdüre çıkar ve:</p><p>- Ne biçim beşinci sınıf bunlar, der.</p><p>Müdür gayet ciddi cevap verir:</p><p>- Aman müfettiş bey biz o sınıftan neler çekiyoruz. İşte böyle alırlar da almadık derler.</p><p></p><p>Cesaret</p><p>Öğretmen öğrencilere sordu:</p><p>- Cesaret neye denir?</p><p>Birisi parmak kaldırıp cevapladı:</p><p>- Bir şeyi bilmediği halde biliyormuş gibi yapıp parmak kaldırmaya denir...</p><p></p><p>Verim</p><p>Sınıf olarak çiftliğe gitmişlerdi.</p><p>Dolaşırken, sınıfın ukalası Mehtap, meyve bahçesinde çalışan çiftçiye:</p><p>- Ne kadar eski usulle çalışıyorsunuz böyle! Eğer öyle çalışmaya devam ederseniz, öreneğin bu ağaçtan yılda on kilo bile elma alamazsınız, demişti.</p><p>- Haklısın kızım diye onayladı çiftçi.</p><p>Elbette on kilo elma alamayız, çünkü o bir armut ağacı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 155715, member: 4065"] [b]Ynt: En Kral FıkralaR[/b] Anlamıyorum - Ben, öğretmenin dersinden hiçbir şey anlamıyorum. - Neden? - Geçen gün dört beş daha dokuz eder, demişti. Bugün de altı üç daha dokuz eder, diyor. Bir Nisan - Matematikten sözlüye kalktın mı? - Evet kalktım. - Soruları bildin mi? - Elbette bildim. - Kutlarım seni, iyi not almışsındır. - Not vermedi! - Neden? - Çünkü, 'Bugün Bir Nisan, bendi kandıramazsın', diyerek dinlemedi bile. Kim Almış İlkokulun beşinci sınıfına müfettiş gelmiştir. Tarh dersinde çocuklara birkaç soru sorup cevap alamayınca: - Peki, İstanbul`u kim aldı? diye sorar. - Vallahi biz almadık öğretmenim, derler. Sinirlenen müfettiş, doğru müdüre çıkar ve: - Ne biçim beşinci sınıf bunlar, der. Müdür gayet ciddi cevap verir: - Aman müfettiş bey biz o sınıftan neler çekiyoruz. İşte böyle alırlar da almadık derler. Cesaret Öğretmen öğrencilere sordu: - Cesaret neye denir? Birisi parmak kaldırıp cevapladı: - Bir şeyi bilmediği halde biliyormuş gibi yapıp parmak kaldırmaya denir... Verim Sınıf olarak çiftliğe gitmişlerdi. Dolaşırken, sınıfın ukalası Mehtap, meyve bahçesinde çalışan çiftçiye: - Ne kadar eski usulle çalışıyorsunuz böyle! Eğer öyle çalışmaya devam ederseniz, öreneğin bu ağaçtan yılda on kilo bile elma alamazsınız, demişti. - Haklısın kızım diye onayladı çiftçi. Elbette on kilo elma alamayız, çünkü o bir armut ağacı... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
En Kral FıkralaR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt