PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübreleri & Genel Tarifler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sipahi" data-source="post: 1026682" data-attributes="member: 60521"><p><strong>Cevap: En Ucuz Bitki Besleme: Yaptak Gübrleri & Genel Tarifler</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Yılmaz bey öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler.</p><p>Konuyu sonuna kadar okuduktan sonra bir yaşıma daha girdim.İnşallah çok hayır dua alırsınız.</p><p>Sizden ricam(yanlış anlamayın akıl vermek gibi olmasın);konu içinde geçen(kardeşlenme,sapa kalkım,kın dönemi,bayrak yaprak,süt olum,çiçeklenme,başaklanma ..v.b)buğday gelişim evrelerinin resimlerini konuya eklersek(nette aradım sıralı bulamadım çok çıkaramıyorum) ve resmin uygun yerini o evredeki buğdaya yapılması ve yapılmaması gerekenleri listeleyerek düzenleye bilirseniz görsel olarak daha rahat anlaşılır.</p><p>Neden diye sorarsanız ;ülkemizin batı-orta-doğusu arasında neredeyse iki ay hasat farkı var.Örneğin trakya çiftçisinin şubat 15 te yaptığı işi iç anadolu çiftçisi belki mart 15 te yapması gerekiyor.</p><p>Zamanından önce veya sonra yapılan uygulamalar fayda değil belki zarar verecek bunun için çiftçi buğdayın kendi bölgesinde hangi evrede olduğunu (ekleyeceğiniz resimlerden) bilirse ona göre hareket eder.</p><p>*Birde yukarıdaki uygulama susuz tarımda uygulanabilir mi?</p><p>Cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sipahi, post: 1026682, member: 60521"] [b]Cevap: En Ucuz Bitki Besleme: Yaptak Gübrleri & Genel Tarifler[/b] Yılmaz bey öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. Konuyu sonuna kadar okuduktan sonra bir yaşıma daha girdim.İnşallah çok hayır dua alırsınız. Sizden ricam(yanlış anlamayın akıl vermek gibi olmasın);konu içinde geçen(kardeşlenme,sapa kalkım,kın dönemi,bayrak yaprak,süt olum,çiçeklenme,başaklanma ..v.b)buğday gelişim evrelerinin resimlerini konuya eklersek(nette aradım sıralı bulamadım çok çıkaramıyorum) ve resmin uygun yerini o evredeki buğdaya yapılması ve yapılmaması gerekenleri listeleyerek düzenleye bilirseniz görsel olarak daha rahat anlaşılır. Neden diye sorarsanız ;ülkemizin batı-orta-doğusu arasında neredeyse iki ay hasat farkı var.Örneğin trakya çiftçisinin şubat 15 te yaptığı işi iç anadolu çiftçisi belki mart 15 te yapması gerekiyor. Zamanından önce veya sonra yapılan uygulamalar fayda değil belki zarar verecek bunun için çiftçi buğdayın kendi bölgesinde hangi evrede olduğunu (ekleyeceğiniz resimlerden) bilirse ona göre hareket eder. *Birde yukarıdaki uygulama susuz tarımda uygulanabilir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübreleri & Genel Tarifler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt