PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübreleri & Genel Tarifler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 1032365" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Cevap: En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübrleri & Genel Tarifler</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>işte sonuç itibariyle benim bahsettigim yere geldik</p><p>bukadar emek sonunda dekara elde edilen gelir miktarı mısırın yarısı bile olmuyor siz bürüt getirileri yazmışsınız bahsettigniz ürünleri bende hala ekiyorum veya bazılarını geçmişte uzun yılar ektim</p><p>söylediginiz farklı ürünler özellikle bugday ekiminin tek artısı farklı ürünler ekerek topragın verim miktarını korumak gibi gözüküyor</p><p>onuda neden bugday ile yapıyorsunuz onu da anlamadım sonuçta bugdayı sularsanız onunda enaz dekara 100 lira maliyet artışı oluyor su varsa arazinizde bile ayrıcada işçilik olarakta bahsettiginiz sistem birkaç kişinin yapabilecegi şeyler degil bukadar çok işçiyle yani bukadar çok insanla ugraşmakta ekstra sıkıntıdır herzaman herkonuda</p><p>misal vermek gerekirse bugdaya alternatif olarak yerfıstıgı(dekara400-500kg) yada sulu ayçiçegi(dekara500-700 kg) yada turfanda sogan patates yada ıspanak turp gibi ürünlerlede çokdaha fazla kar elde edebilirsiniz ve tarlalarınızdada verim kaybı olmaz</p><p>merak ettim çukurovanın neresindensiniz yumurtalık yada ceyhan tarafındansınız gibime geldi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 1032365, member: 33118"] [b]Cevap: En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübrleri & Genel Tarifler[/b] işte sonuç itibariyle benim bahsettigim yere geldik bukadar emek sonunda dekara elde edilen gelir miktarı mısırın yarısı bile olmuyor siz bürüt getirileri yazmışsınız bahsettigniz ürünleri bende hala ekiyorum veya bazılarını geçmişte uzun yılar ektim söylediginiz farklı ürünler özellikle bugday ekiminin tek artısı farklı ürünler ekerek topragın verim miktarını korumak gibi gözüküyor onuda neden bugday ile yapıyorsunuz onu da anlamadım sonuçta bugdayı sularsanız onunda enaz dekara 100 lira maliyet artışı oluyor su varsa arazinizde bile ayrıcada işçilik olarakta bahsettiginiz sistem birkaç kişinin yapabilecegi şeyler degil bukadar çok işçiyle yani bukadar çok insanla ugraşmakta ekstra sıkıntıdır herzaman herkonuda misal vermek gerekirse bugdaya alternatif olarak yerfıstıgı(dekara400-500kg) yada sulu ayçiçegi(dekara500-700 kg) yada turfanda sogan patates yada ıspanak turp gibi ürünlerlede çokdaha fazla kar elde edebilirsiniz ve tarlalarınızdada verim kaybı olmaz merak ettim çukurovanın neresindensiniz yumurtalık yada ceyhan tarafındansınız gibime geldi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübreleri & Genel Tarifler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt