PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1229566" data-attributes="member: 77558"><p>Bugün 5105M yoncamızı biçti. Bir çok ön yargının gereksiz olduğunu farkettim. </p><p></p><p>Adam 200 saatte olmasına rağmen yakıtından çok memnun . Yoncanın zorluğuna göre 1000 m2de 600-800 gram mazot yakıyor dedi. Ve kaliteli bir biçim olsun diye yavaş gittiği halde. </p><p></p><p>Onun dışında makina yerli. Onada bana dedikleri gibi yerli alma demişler ama jd gibi riske girerek almışlar. İkisindende çok memnun, tavsiye ediyor...</p><p></p><p>İzlenimlerim : </p><p>Kliması buz yapıyor. </p><p>Yolda uçuyor. </p><p>Shuttle hassasiyeti güzel </p><p>Sekme yok </p><p>Güçlü hissettiriyor</p><p>Hostes koltuğu tümosanın şoför koltuğundan rahat. </p><p></p><p>Verim beklentisi : Ortalama 550kg/1000m2[ATTACH]28899[/ATTACH][ATTACH]28900[/ATTACH][ATTACH]28901[/ATTACH][ATTACH]28902[/ATTACH][ATTACH]28903[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1229566, member: 77558"] Bugün 5105M yoncamızı biçti. Bir çok ön yargının gereksiz olduğunu farkettim. Adam 200 saatte olmasına rağmen yakıtından çok memnun . Yoncanın zorluğuna göre 1000 m2de 600-800 gram mazot yakıyor dedi. Ve kaliteli bir biçim olsun diye yavaş gittiği halde. Onun dışında makina yerli. Onada bana dedikleri gibi yerli alma demişler ama jd gibi riske girerek almışlar. İkisindende çok memnun, tavsiye ediyor... İzlenimlerim : Kliması buz yapıyor. Yolda uçuyor. Shuttle hassasiyeti güzel Sekme yok Güçlü hissettiriyor Hostes koltuğu tümosanın şoför koltuğundan rahat. Verim beklentisi : Ortalama 550kg/1000m2[ATTACH]28899[/ATTACH][ATTACH]28900._xfImport[/ATTACH][ATTACH]28901._xfImport[/ATTACH][ATTACH]28902._xfImport[/ATTACH][ATTACH]28903._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt