PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="FatihÖZHAN" data-source="post: 1261857" data-attributes="member: 876"><p>1993 Yılı sonlarında bir iş icabı Kastamonu'dan Artvin Yusufeli ilçesine gitmiştim. Birazda yol yorgunluğu olsa gerek bayağı bir acıkmıştım. O zamanlar Yusufeli'ne baraj yapılacak buralar baraj altında kalacak deniliyordu. Lux olmayan ufak bir lokanta/ocakbaşı gibi bir mekana girdim.Çorba içmeyi düşünürken ismin daha önce duyduğum ancak Cağ kebabın daha yeni görüyordum. öyle güzel bir kokusu geliyordu ki, sanki döneri yan çevirmişler meşe közünde bişiriyorlardı. Garson masaya yanaştı baktığım yere hemen bakıp bana dönerek çağ kebabımız hazırdır istersen servis yapayım dedi. Bende tamam dedi. önce üç tane şiş getirdi. Sonra ben yedikçe boşu alıp yenisini getiriyordu. Hesap ödemeye gittiğimde tam 11 şiş yemişim ve fiyatı da İnebolu'ya göre çok ucuzdu. Daha sonra bu cağ kebabını sorduğumda lokantacı bana cağ kebabın asıl yerinin Yusufeli olduğunu o zaman ki isminin Alanbaşı olarak Erzurum'a bağlı olduğunu Erzurum'dan ayrılınca da Cağ Kebabı'nın ününün Erzurum'a geçtiğini anlatmıştır. O günden bu güne kadar Cağ kebabı en sevdiğim yiyecek olmuştur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihÖZHAN, post: 1261857, member: 876"] 1993 Yılı sonlarında bir iş icabı Kastamonu'dan Artvin Yusufeli ilçesine gitmiştim. Birazda yol yorgunluğu olsa gerek bayağı bir acıkmıştım. O zamanlar Yusufeli'ne baraj yapılacak buralar baraj altında kalacak deniliyordu. Lux olmayan ufak bir lokanta/ocakbaşı gibi bir mekana girdim.Çorba içmeyi düşünürken ismin daha önce duyduğum ancak Cağ kebabın daha yeni görüyordum. öyle güzel bir kokusu geliyordu ki, sanki döneri yan çevirmişler meşe közünde bişiriyorlardı. Garson masaya yanaştı baktığım yere hemen bakıp bana dönerek çağ kebabımız hazırdır istersen servis yapayım dedi. Bende tamam dedi. önce üç tane şiş getirdi. Sonra ben yedikçe boşu alıp yenisini getiriyordu. Hesap ödemeye gittiğimde tam 11 şiş yemişim ve fiyatı da İnebolu'ya göre çok ucuzdu. Daha sonra bu cağ kebabını sorduğumda lokantacı bana cağ kebabın asıl yerinin Yusufeli olduğunu o zaman ki isminin Alanbaşı olarak Erzurum'a bağlı olduğunu Erzurum'dan ayrılınca da Cağ Kebabı'nın ününün Erzurum'a geçtiğini anlatmıştır. O günden bu güne kadar Cağ kebabı en sevdiğim yiyecek olmuştur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt