PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci70" data-source="post: 1310998" data-attributes="member: 52010"><p>Birşey olmazı biraz açacak olursak: Biz Rusya'nın uçağını helikopterini düşürdük savaşa girecektik fetöcüler yaptı dedik konu narenciye domatesle kapandı. O da bize yaradı ucuza narenciye domates salatalık yemiş olduk. </p><p>Bu yazılanların hepsi doğrudur kesinlikle yazılan her şeye sonuna kadar katılıyorum ama işin sonunda İran abd savaşı falan olmaz ben bi adım daha ileri gidiyor ve adamın konvoyunun bombalanacağından iran hükumetinin de haberi olduğunu söylüyorum. Adamın cumhurbaşkanı olacağı konuşuluyor, halk seviyor, terör örgütleri ile çatışıyor, işide göz açtırmamış zamanında............işe bakın konvoyu bombalanıyor.</p><p>Örnek: Muhsin YAZICIOĞLU helikopterinin düşmesi olayı.(Rabbim eğerki bu vatan için güzel şeyler düşündüyse kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe etsin)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci70, post: 1310998, member: 52010"] Birşey olmazı biraz açacak olursak: Biz Rusya'nın uçağını helikopterini düşürdük savaşa girecektik fetöcüler yaptı dedik konu narenciye domatesle kapandı. O da bize yaradı ucuza narenciye domates salatalık yemiş olduk. Bu yazılanların hepsi doğrudur kesinlikle yazılan her şeye sonuna kadar katılıyorum ama işin sonunda İran abd savaşı falan olmaz ben bi adım daha ileri gidiyor ve adamın konvoyunun bombalanacağından iran hükumetinin de haberi olduğunu söylüyorum. Adamın cumhurbaşkanı olacağı konuşuluyor, halk seviyor, terör örgütleri ile çatışıyor, işide göz açtırmamış zamanında............işe bakın konvoyu bombalanıyor. Örnek: Muhsin YAZICIOĞLU helikopterinin düşmesi olayı.(Rabbim eğerki bu vatan için güzel şeyler düşündüyse kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe etsin) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt