PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yunus sarı" data-source="post: 1377142" data-attributes="member: 85293"><p>Abi salgından dolayı hobi bahçeleri yapılmaya başlandı.</p><p>Malatya pöyürgede kalede ilçelerinde yani köy evleri yapıyor TOKİ bodrum ahır üstü ev tipik köy evi projesi.</p><p></p><p>Bizim sektör çok değişken abi. Dolar ve faizin yükselmesi inşaat sektörünü çok etkiliyor</p><p>Tekstil ise faydalanıyor doların yükselmesinde.</p><p>Kısacası ihracat yapan sektörler etkilenmiyor aksine faydalanıyor. Tabi hammaddesi nin büyük çoğunluğu nu yurt içinde temin edenler için konuşuyorum.</p><p></p><p>Daha büyük resme bakacak olursak;</p><p>Çimento beton tuğla niye dolarla aynı oranda fiyatları yükseliyor.</p><p>Bunu sordum aldığım cevap ;</p><p>Yurt içine değil yurt dışına satmak istedijlerinden dolayı döviz olarak sattıkları dan daha çok kazanıyorlar. Niye yurt içine satıp düşük karla satalım ki , bu yüzden zam yapıyor lar</p><p>Bunu yapanada kızamıyorum ki yapmak zorunda</p><p></p><p>Resimdeki inşaat dediğim köy evi projesi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yunus sarı, post: 1377142, member: 85293"] Abi salgından dolayı hobi bahçeleri yapılmaya başlandı. Malatya pöyürgede kalede ilçelerinde yani köy evleri yapıyor TOKİ bodrum ahır üstü ev tipik köy evi projesi. Bizim sektör çok değişken abi. Dolar ve faizin yükselmesi inşaat sektörünü çok etkiliyor Tekstil ise faydalanıyor doların yükselmesinde. Kısacası ihracat yapan sektörler etkilenmiyor aksine faydalanıyor. Tabi hammaddesi nin büyük çoğunluğu nu yurt içinde temin edenler için konuşuyorum. Daha büyük resme bakacak olursak; Çimento beton tuğla niye dolarla aynı oranda fiyatları yükseliyor. Bunu sordum aldığım cevap ; Yurt içine değil yurt dışına satmak istedijlerinden dolayı döviz olarak sattıkları dan daha çok kazanıyorlar. Niye yurt içine satıp düşük karla satalım ki , bu yüzden zam yapıyor lar Bunu yapanada kızamıyorum ki yapmak zorunda Resimdeki inşaat dediğim köy evi projesi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt