PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1378508" data-attributes="member: 78170"><p>Yok abi ne alakası var Fuat la işin içinde olan benim banane kim nederse desin</p><p>O fabrika arazisi çok degerli şehrin içi sayılır söylenene göre orayı veren şahıs tapuya şart koşmuş devlet elinde olursa arazi fabrika olarak kalacak . Amaç dışına çıkarsa arazi sahiplerine verilecek diye</p><p>Fabrika zarar etmiyo çiftçinin burnundan getiriyor lar sadece</p><p>Mesela nakliye parasını 45 günde veriyor . Özel haftada veriyor firelerde sıkıntı olunca fabrika müdürünü başına götürüp müdahale yapa biliyorsun pazarlık gibi</p><p>Devlet fabrikasında müdürü ara analizci banane diyor müdür beni bağlamaz ben memurum diyor . Keyfine iş yapıyor özel de olsa koltuğu sallanır mesela %34 fire yedim bir komyonda 30 tonluk arbada 10 ton ziyan demek benimde pancarın içinde bukadar fire yok giden bir tane taş sadece analizde gelmiş</p><p>Bende devletin olmasını isterim ama bunlar olunca insan tiksiniyor artık</p><p>İkisininde iyi ve kötü yönleri var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1378508, member: 78170"] Yok abi ne alakası var Fuat la işin içinde olan benim banane kim nederse desin O fabrika arazisi çok degerli şehrin içi sayılır söylenene göre orayı veren şahıs tapuya şart koşmuş devlet elinde olursa arazi fabrika olarak kalacak . Amaç dışına çıkarsa arazi sahiplerine verilecek diye Fabrika zarar etmiyo çiftçinin burnundan getiriyor lar sadece Mesela nakliye parasını 45 günde veriyor . Özel haftada veriyor firelerde sıkıntı olunca fabrika müdürünü başına götürüp müdahale yapa biliyorsun pazarlık gibi Devlet fabrikasında müdürü ara analizci banane diyor müdür beni bağlamaz ben memurum diyor . Keyfine iş yapıyor özel de olsa koltuğu sallanır mesela %34 fire yedim bir komyonda 30 tonluk arbada 10 ton ziyan demek benimde pancarın içinde bukadar fire yok giden bir tane taş sadece analizde gelmiş Bende devletin olmasını isterim ama bunlar olunca insan tiksiniyor artık İkisininde iyi ve kötü yönleri var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt