PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1387088" data-attributes="member: 25349"><p>Arkadaşların gitmelerine üzüldüm.Demekki Trakkulup virüsü ile yeteri kadar enfekte olamamışlar.Dönmelerini dilerim.</p><p>Siyaset budur.Fazla ciddiye almak babayı oğuldan, komşuyu komşudan,arkadaşı arkadaştan ayırır.</p><p>Daha öncede sebazios, Yakup Dinçbayram,Vatansever gitmişti.Gidenler burukluk yaratıyor.</p><p>Köyde bizim köylüler çok ağzımı aradılar, siyasetten konu açıp tepkimi merak ettikleri için.Onlara ''benim yanımda bir daha hangisi olursa olsun her hangi bir parti veya particiden konu açarsanız sizinle konuşmam selamlaşmam,biz burada 10-15 hane komşuyuz,burada hep yüzyüzeyiz yüzlerce km uzaktaki bir partici şöyle söylemiş diye ben komşumla kötü olmam''dedim.Bir daha benim yanımda politik konu açmadılar.Şimdi davamız su sırası,tarlama su kaçırdın inek yaydın davası,ineklerin yayıldığı tarla sınırlarının randoplanması, köyün girişlerine kamera takılması vb işler.</p><p>Ayrılan arkadaşların özgür kararlarıdır, tarımsal hayatlarında başarılar,bol ve verimli hasatlar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1387088, member: 25349"] Arkadaşların gitmelerine üzüldüm.Demekki Trakkulup virüsü ile yeteri kadar enfekte olamamışlar.Dönmelerini dilerim. Siyaset budur.Fazla ciddiye almak babayı oğuldan, komşuyu komşudan,arkadaşı arkadaştan ayırır. Daha öncede sebazios, Yakup Dinçbayram,Vatansever gitmişti.Gidenler burukluk yaratıyor. Köyde bizim köylüler çok ağzımı aradılar, siyasetten konu açıp tepkimi merak ettikleri için.Onlara ''benim yanımda bir daha hangisi olursa olsun her hangi bir parti veya particiden konu açarsanız sizinle konuşmam selamlaşmam,biz burada 10-15 hane komşuyuz,burada hep yüzyüzeyiz yüzlerce km uzaktaki bir partici şöyle söylemiş diye ben komşumla kötü olmam''dedim.Bir daha benim yanımda politik konu açmadılar.Şimdi davamız su sırası,tarlama su kaçırdın inek yaydın davası,ineklerin yayıldığı tarla sınırlarının randoplanması, köyün girişlerine kamera takılması vb işler. Ayrılan arkadaşların özgür kararlarıdır, tarımsal hayatlarında başarılar,bol ve verimli hasatlar dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt