PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1390676" data-attributes="member: 76975"><p>Emre ile Yusuf abi haklı bu destek konusunda sevindik paylaştık ama kızıltan abinin de şu dediği doğru inşaatcilerin onda biri verilmiyor ama biz köylüler alışmışız daha doğrusu sağcılar alışmış devleti baba görmeye solcunun bin TL sini al ortalığı yıkar sağcı ya nıye böyle felan der napalım devlet der çekilir bu ülkede pkk ile bağlantılı kaç bin kişi devlette iştedir bir çok kimse söyleyebilir mi bunu tv de söylemez söyleyemez bunun gibi daha neler var çünkü onlar asi evlat anında cırmalar tarım para kazanıyormu evet ama az bunu her zaman söylüyorum az kazanıyor ama her iş az kazanıyor ortamda para az olan bu naparsın yoksa bende ıstıyom bugday 3 lira olsun ben kazanayım ama yok kazanmıyor napıyım her gün isyan mı edeyım verdi de ben mi almadım nıye dededen kalma 93 model spingle gezeyim alırım altıma hlux gezerim ama yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1390676, member: 76975"] Emre ile Yusuf abi haklı bu destek konusunda sevindik paylaştık ama kızıltan abinin de şu dediği doğru inşaatcilerin onda biri verilmiyor ama biz köylüler alışmışız daha doğrusu sağcılar alışmış devleti baba görmeye solcunun bin TL sini al ortalığı yıkar sağcı ya nıye böyle felan der napalım devlet der çekilir bu ülkede pkk ile bağlantılı kaç bin kişi devlette iştedir bir çok kimse söyleyebilir mi bunu tv de söylemez söyleyemez bunun gibi daha neler var çünkü onlar asi evlat anında cırmalar tarım para kazanıyormu evet ama az bunu her zaman söylüyorum az kazanıyor ama her iş az kazanıyor ortamda para az olan bu naparsın yoksa bende ıstıyom bugday 3 lira olsun ben kazanayım ama yok kazanmıyor napıyım her gün isyan mı edeyım verdi de ben mi almadım nıye dededen kalma 93 model spingle gezeyim alırım altıma hlux gezerim ama yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt