PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CELAL KARABULUT" data-source="post: 1408289" data-attributes="member: 44592"><p>Yine göz göre o kadar ağaç hayvan telef oldu insanlar öldü kundaklamayı yapanlar kadar yetkililerde sorumlu kim verecek bunun hesabını o kadar ormanın hesabını 2-3 kundakçıyı yakaladiktan sonra bakın yakaladık diyecekler o kadar</p><p>Herşeyin başı tedbir burası Avustralya değil ki etrafıntan zarar gelmesin ülkemizin her tarafı sınır dışında kaynar kazan bizim yetkilierdeki rahatlık vurdum duymazlık kimse de yok maşallah</p><p>Önce şu bakan artık emekliye ayrılsın ne ormandan ne tarımdan anlıyor pilotum diyordu uçak işi bizde diyordu o da boş çıktı</p><p>Tarım ve orman bakanlığı ayrı olmalı ikisi ayrı şeyler ormanda tarım yapamazsın </p><p>Herkes kendi işini yapsın o kadar üniversitelerde bilgili ders veren kitap yazan alanında uzman profesörler varken bakanlık için tarım ve ormanla ilişkisi olmayan birinin gelmesi çok saçma Mehdi Eker varken yine yürüyordu adam veterinerdi işten anlıyordu </p><p>"İstifa da bir hizmettir"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CELAL KARABULUT, post: 1408289, member: 44592"] Yine göz göre o kadar ağaç hayvan telef oldu insanlar öldü kundaklamayı yapanlar kadar yetkililerde sorumlu kim verecek bunun hesabını o kadar ormanın hesabını 2-3 kundakçıyı yakaladiktan sonra bakın yakaladık diyecekler o kadar Herşeyin başı tedbir burası Avustralya değil ki etrafıntan zarar gelmesin ülkemizin her tarafı sınır dışında kaynar kazan bizim yetkilierdeki rahatlık vurdum duymazlık kimse de yok maşallah Önce şu bakan artık emekliye ayrılsın ne ormandan ne tarımdan anlıyor pilotum diyordu uçak işi bizde diyordu o da boş çıktı Tarım ve orman bakanlığı ayrı olmalı ikisi ayrı şeyler ormanda tarım yapamazsın Herkes kendi işini yapsın o kadar üniversitelerde bilgili ders veren kitap yazan alanında uzman profesörler varken bakanlık için tarım ve ormanla ilişkisi olmayan birinin gelmesi çok saçma Mehdi Eker varken yine yürüyordu adam veterinerdi işten anlıyordu "İstifa da bir hizmettir" [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt