PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="filizma" data-source="post: 1418708" data-attributes="member: 90279"><p>kardeşim ,</p><p>potansiyelinin farkındasın bence ve kendini geliştirmek için elinden geleni yapıyorsun öncelikle bunun için azminin ve başarılarının devam etmesini temenni ederim.</p><p>youtubeda yüzlerce ekran yüzü var kendilerince çok iyi olabilirler ama senin gibi kendini geliştirmeye çabalayan bence çok yoktur,izlediğim takip ettiğim aslında yaptıkları işte çok bilgili ve tecrübeli olan ancak bunu kelimelere dökemeyen birçok insan var,gençelerin hevesini de kırmayalım ama takipçi sayısını arttırmak isteyen video paylaşan 17-18 yaşında ki genç arkadaşların videolarında ''felan-falan-bişeyler yapıyo işte..'' laflarını duyunca izlemeyi anında bırakıyorum.hatta anlattıkları konularda çok bilgili bile olsalar bunu kelimelere dökemiyor ve o heyecanla el kol beden dili bile bir anda bomba gibi patlıyor.çok komik bir okadar da acemice gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalakalıyorlar.</p><p>sanırım bu iş herkesin yapabileceği bir iş değil.En azından bu işlere girecek kişilerin bir donanımı olmalı.eğitim(akademik eğitim değil)-araştırma önce anlayıp sonra anladığını anlatabilmek lazım.Umarım bu işe Temellerini atarak başlamış olman seni çok iyi mevkilere getirir,Umarım bu çalışmaların ; hayallerini gerçekleştirebileceğin kapıları açar,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="filizma, post: 1418708, member: 90279"] kardeşim , potansiyelinin farkındasın bence ve kendini geliştirmek için elinden geleni yapıyorsun öncelikle bunun için azminin ve başarılarının devam etmesini temenni ederim. youtubeda yüzlerce ekran yüzü var kendilerince çok iyi olabilirler ama senin gibi kendini geliştirmeye çabalayan bence çok yoktur,izlediğim takip ettiğim aslında yaptıkları işte çok bilgili ve tecrübeli olan ancak bunu kelimelere dökemeyen birçok insan var,gençelerin hevesini de kırmayalım ama takipçi sayısını arttırmak isteyen video paylaşan 17-18 yaşında ki genç arkadaşların videolarında ''felan-falan-bişeyler yapıyo işte..'' laflarını duyunca izlemeyi anında bırakıyorum.hatta anlattıkları konularda çok bilgili bile olsalar bunu kelimelere dökemiyor ve o heyecanla el kol beden dili bile bir anda bomba gibi patlıyor.çok komik bir okadar da acemice gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalakalıyorlar. sanırım bu iş herkesin yapabileceği bir iş değil.En azından bu işlere girecek kişilerin bir donanımı olmalı.eğitim(akademik eğitim değil)-araştırma önce anlayıp sonra anladığını anlatabilmek lazım.Umarım bu işe Temellerini atarak başlamış olman seni çok iyi mevkilere getirir,Umarım bu çalışmaların ; hayallerini gerçekleştirebileceğin kapıları açar, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt