PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="buğra" data-source="post: 397223" data-attributes="member: 26069"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p>a.s tünaydın bi olaylar oldu bizim köyde bizim 18 dönümlük bi tarla var bizim tarlanın üstündeki tarlada da mısır ekili adam mısırı sulamak için su salmış,su da bizim tarlaya gelmiş çamur yapmış,mümün geldi biçmeye yeni nh siyle ama çamuru görmemiş,girmiş sonra mümünün biçer batmış bizde 5725 i yengemlere yardıma göndermiştik o gün 60-66 tıyla gitmiştik biçtirmeye neyse biçer battı dedem halatı bağlamış başlamış asılmaya 60-66 çok iyi asıldı dedi kendi kopartıcakmış kaldırmış önünü keçi gibiydi dedi sonra dedem fazla zorlamıyım demiş ayhan abiyi çağırmış 5625 4x4 le gelmiş ayhan bi havayla çekicem şimdi diye ama bizim 60-66 tıdan daha az çekmiş hiç yokmuş,sonra ali abiyi çağırdık o da 8073 le geldi bide sıtkı geldi ama motorsuz kıyamadı motoruna neyse 60-66,5625,8073 bi asılmış tam mümünde 80-66yla ts 110 a yı çağırmaya gidiyodu o arada bizimkiler çıkarmış biçeri köyde değildim keşke olsaydım da videoya çeker koyardım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="buğra, post: 397223, member: 26069"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] a.s tünaydın bi olaylar oldu bizim köyde bizim 18 dönümlük bi tarla var bizim tarlanın üstündeki tarlada da mısır ekili adam mısırı sulamak için su salmış,su da bizim tarlaya gelmiş çamur yapmış,mümün geldi biçmeye yeni nh siyle ama çamuru görmemiş,girmiş sonra mümünün biçer batmış bizde 5725 i yengemlere yardıma göndermiştik o gün 60-66 tıyla gitmiştik biçtirmeye neyse biçer battı dedem halatı bağlamış başlamış asılmaya 60-66 çok iyi asıldı dedi kendi kopartıcakmış kaldırmış önünü keçi gibiydi dedi sonra dedem fazla zorlamıyım demiş ayhan abiyi çağırmış 5625 4x4 le gelmiş ayhan bi havayla çekicem şimdi diye ama bizim 60-66 tıdan daha az çekmiş hiç yokmuş,sonra ali abiyi çağırdık o da 8073 le geldi bide sıtkı geldi ama motorsuz kıyamadı motoruna neyse 60-66,5625,8073 bi asılmış tam mümünde 80-66yla ts 110 a yı çağırmaya gidiyodu o arada bizimkiler çıkarmış biçeri köyde değildim keşke olsaydım da videoya çeker koyardım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt