PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 409367" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p>Valla rahat burda dedigin gibi hasan.)))...Ama iyi oldu gittigim. Biraz gözlem yaptimda, biz hic bisey bilmiyoz yaw. Köyün en büyük moturuda en iyi takim taklavatida bizde. Bizim tarlalar taa uzakdan belli olur. Ama bicer geldi gitti köyde en az bizde cikti ortalamada. Erken ekmisler, oda pasa yakalanmis, ilac önermis mühendis babam gerek görmemis.))) Dekara 150 kiloya kadar düstü, ama arpa 450 ye kadar cikti. 312 dönümden 20 ton arpa 36 ton bugday sattik, 2,5 ton arpa tohuma ayrildi, 5 ton bugday yine tohum elettim. 50 torpa kepek istifledim, tavuklara 10 torba ve yine cerciciye meyveciye bilmem neye 10 torba daha ayrildi. hatta 2 torba itlerin yali bile hazir.))) hesap yaptimda sattiklarimiz anca karsiliyo masrafi...bunada sükür, seneye tam tesekkül basliycam ise..yoksa bunlarin bisey yapacagi yok. süne var dedim o ne dediler, pas dedim gerek yoktu dediler, ofis fiyati makinayla verecek dedim bura konya degil dediler hepside tek tek cikti. tabi babam anlatirken bendne duydugunu söylemiyo, sanki yeni duymus gibi böyle böylemis diyo)))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 409367, member: 22267"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] Valla rahat burda dedigin gibi hasan.)))...Ama iyi oldu gittigim. Biraz gözlem yaptimda, biz hic bisey bilmiyoz yaw. Köyün en büyük moturuda en iyi takim taklavatida bizde. Bizim tarlalar taa uzakdan belli olur. Ama bicer geldi gitti köyde en az bizde cikti ortalamada. Erken ekmisler, oda pasa yakalanmis, ilac önermis mühendis babam gerek görmemis.))) Dekara 150 kiloya kadar düstü, ama arpa 450 ye kadar cikti. 312 dönümden 20 ton arpa 36 ton bugday sattik, 2,5 ton arpa tohuma ayrildi, 5 ton bugday yine tohum elettim. 50 torpa kepek istifledim, tavuklara 10 torba ve yine cerciciye meyveciye bilmem neye 10 torba daha ayrildi. hatta 2 torba itlerin yali bile hazir.))) hesap yaptimda sattiklarimiz anca karsiliyo masrafi...bunada sükür, seneye tam tesekkül basliycam ise..yoksa bunlarin bisey yapacagi yok. süne var dedim o ne dediler, pas dedim gerek yoktu dediler, ofis fiyati makinayla verecek dedim bura konya degil dediler hepside tek tek cikti. tabi babam anlatirken bendne duydugunu söylemiyo, sanki yeni duymus gibi böyle böylemis diyo))) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt