PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 502551" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p></p><p>ALLAH razı olsun.</p><p>ben şu an devlet memuruyum köyde babama yazları gider yardım ederim aynı zamanda dedeminde işlerine tabi dedem artık 80 yaşına geldi fazla iş yapamıyor ağır işlerini ben yapıyorum yaz izinlerinde, 480 lik vardı 2002de değiştirdiydik 135 likle onu remorkunu diğer aletlerini hepsini ona verdim </p><p>ben hepsini yeni aldım köyde yazın çalışmamı öyle kıskanıyorlarki geliyorlar devlet memuru tarlada çalışrmı filan ama onların maksadı babamın eskiden olduğu gibi güçsüz düşmesini filan bekliyorlar ama ben her zaman babamın yanındayım gerekirse mesleği bırakır giderim.ardıma bile bakmam sonunu düşünmeden bu yıl iki saman remorku aldım iki tane konyada da biçer patos alacam inşaallah hem biçip hem saman yapacağız erkuntu çok iş bekliyo şu an yatıyor ama çalışacağından da haberi var çünki saman remorklarını pınar başından getirdi biliyo ne işe yaradığını ;D ;D ;D</p><p></p><p>bu yaz baya vidolar ile paylaşımda bulunurum siz tarıma doyuracağım inşaallah güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s alk-*s alk-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 502551, member: 28829"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] ALLAH razı olsun. ben şu an devlet memuruyum köyde babama yazları gider yardım ederim aynı zamanda dedeminde işlerine tabi dedem artık 80 yaşına geldi fazla iş yapamıyor ağır işlerini ben yapıyorum yaz izinlerinde, 480 lik vardı 2002de değiştirdiydik 135 likle onu remorkunu diğer aletlerini hepsini ona verdim ben hepsini yeni aldım köyde yazın çalışmamı öyle kıskanıyorlarki geliyorlar devlet memuru tarlada çalışrmı filan ama onların maksadı babamın eskiden olduğu gibi güçsüz düşmesini filan bekliyorlar ama ben her zaman babamın yanındayım gerekirse mesleği bırakır giderim.ardıma bile bakmam sonunu düşünmeden bu yıl iki saman remorku aldım iki tane konyada da biçer patos alacam inşaallah hem biçip hem saman yapacağız erkuntu çok iş bekliyo şu an yatıyor ama çalışacağından da haberi var çünki saman remorklarını pınar başından getirdi biliyo ne işe yaradığını ;D ;D ;D bu yaz baya vidolar ile paylaşımda bulunurum siz tarıma doyuracağım inşaallah güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s alk-*s alk-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt