PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 504795" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p></p><p>haaa ben vurma kırma derken çocukken takılırlar ya hani bizde deriz döverim edrim filan yoksa diğer türlü ALLAH korusun kimsenin namusuna el sürmedim.çok kızarım öyle şeylere şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa</p><p>bende 19 yaşına kadar köydeydim çok masumca bir kızı sevdim askerden gelince isteddim o bizimkilein burnu bira havadaymış meğer haberimiz yok.çok büyük tepkiler aldım şimdide başak biriyle aynı çuval girmek zorunda kaldım.başkada ne bir arkadaşım oldu nede konuştuğum bir kız oldu.lise zaten melek lisesiydi dağın başında yurtta kaldık gece yurtta gündüz okulda bazen köye kaçardım anlarsın işte ama bütün her şey saman külü gibi oldu insanın dediği değil ALLAH ın dediği olur.herkes dilediğini yapmakta özgürdür ama her istediğinin sahibi olamaz.</p><p></p><p></p><p>kimsede uğrunda biri can veriyorsa terk etmesin hayat bazen mücadele etmeyi gerektirir iyi veya kötü sonuç ama zaferler mücedele ile alınır.</p><p></p><p>kimse kadınları kızları şöyle yaparım böyle yaparım demesin o senin çocuğunu anası oluyor senin anan nasılsa o da öyle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 504795, member: 28829"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] haaa ben vurma kırma derken çocukken takılırlar ya hani bizde deriz döverim edrim filan yoksa diğer türlü ALLAH korusun kimsenin namusuna el sürmedim.çok kızarım öyle şeylere şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa bende 19 yaşına kadar köydeydim çok masumca bir kızı sevdim askerden gelince isteddim o bizimkilein burnu bira havadaymış meğer haberimiz yok.çok büyük tepkiler aldım şimdide başak biriyle aynı çuval girmek zorunda kaldım.başkada ne bir arkadaşım oldu nede konuştuğum bir kız oldu.lise zaten melek lisesiydi dağın başında yurtta kaldık gece yurtta gündüz okulda bazen köye kaçardım anlarsın işte ama bütün her şey saman külü gibi oldu insanın dediği değil ALLAH ın dediği olur.herkes dilediğini yapmakta özgürdür ama her istediğinin sahibi olamaz. kimsede uğrunda biri can veriyorsa terk etmesin hayat bazen mücadele etmeyi gerektirir iyi veya kötü sonuç ama zaferler mücedele ile alınır. kimse kadınları kızları şöyle yaparım böyle yaparım demesin o senin çocuğunu anası oluyor senin anan nasılsa o da öyle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt