PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 519230" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>onalrı domuz sıkısıyla halledecen aslında ama insan ALLAH dan korkuyo işte,,</p><p></p><p>benim canımı onlar değil evdekiler sıkıyo</p><p></p><p>anlatmayla bitmez bir iş yapacak oluyon hemen karşı çıkıyolar sen bir şey bilmiyon bilmem ne falan sonra karşı çıkarak rest çekerek yapıyon bu seferde iyiki yapmışın fala diyorlar öyleyse niye karşı çıkıyonki iyiyse </p><p>burada anlatıyorumki arkadaşlarda tecrübe edinsin</p><p></p><p>mesala 2010 da köyde tarla satılıyordu parasını ben verip alacam anam koymuyo nerden alıp verecen falan diye tabi dinlemedim hanımın kolundaki altınları sattım aldım 16 bine tarla oldu ben aldıktan sonra 50 bin</p><p>erkuntu alacağımda geçen yıl anam havalara uçuyodu beni konuşturmuyodu şimdi köyde millet ile traktör yarışına girdi </p><p>remork aldım 5 tonluk ona karşı geldi önceden 1 tane remork vardı bir dedem alıyo bir biz bide ufak geliyo traktör iki misli yakıyo remork ufak neyse sivas da 5 tonluk remork aldım almasam babam dedemi dövecek remorku vermiyo diye adamın babasını kurtardım yine ben kötü oldum</p><p>bu yıl patates ekecektim ekipmanları tohumu hepsi 20 bin tl masrafım olacaktı 70 bin tl para kazanacaktım koymadı gitti buğday ektiler 5 ton buğday gelir 500 den 2500 tl eder masraf ve tohum parası gülünç bir durum </p><p>neyse o işim olmadı rafa kaldırdım </p><p></p><p>şimdi bende dedim saman işi yaparım o zaman dedim gittim saman remorku aldım nerdeyse aldırmıyordu birde makina alacam 35000 tl ye kışdan beri dövüşüyoz yani koysada patates ekseydim masrafım az olacaktı şimdi 43000 tl masraf çıkıyo öbür türlü ben bu makinayı patatesten kazandığım parayla alacaktım iki çeşit makinam olacaktı hem patates ekip sökme hemde saman makinası neyse taşları bazen senden habersiz koyup binayı yanlış inşa ettriyorlar benimde canım buna sıkılıyor koyslarda kafama göre takılsam kısa zamanda köyün en iyi çiftcisi ben olacam ama korkuyorlar dah anlatılacak çok şey varda gerek yok bu kadarıda can sıkıntısına yetiyo duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 519230, member: 28829"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] onalrı domuz sıkısıyla halledecen aslında ama insan ALLAH dan korkuyo işte,, benim canımı onlar değil evdekiler sıkıyo anlatmayla bitmez bir iş yapacak oluyon hemen karşı çıkıyolar sen bir şey bilmiyon bilmem ne falan sonra karşı çıkarak rest çekerek yapıyon bu seferde iyiki yapmışın fala diyorlar öyleyse niye karşı çıkıyonki iyiyse burada anlatıyorumki arkadaşlarda tecrübe edinsin mesala 2010 da köyde tarla satılıyordu parasını ben verip alacam anam koymuyo nerden alıp verecen falan diye tabi dinlemedim hanımın kolundaki altınları sattım aldım 16 bine tarla oldu ben aldıktan sonra 50 bin erkuntu alacağımda geçen yıl anam havalara uçuyodu beni konuşturmuyodu şimdi köyde millet ile traktör yarışına girdi remork aldım 5 tonluk ona karşı geldi önceden 1 tane remork vardı bir dedem alıyo bir biz bide ufak geliyo traktör iki misli yakıyo remork ufak neyse sivas da 5 tonluk remork aldım almasam babam dedemi dövecek remorku vermiyo diye adamın babasını kurtardım yine ben kötü oldum bu yıl patates ekecektim ekipmanları tohumu hepsi 20 bin tl masrafım olacaktı 70 bin tl para kazanacaktım koymadı gitti buğday ektiler 5 ton buğday gelir 500 den 2500 tl eder masraf ve tohum parası gülünç bir durum neyse o işim olmadı rafa kaldırdım şimdi bende dedim saman işi yaparım o zaman dedim gittim saman remorku aldım nerdeyse aldırmıyordu birde makina alacam 35000 tl ye kışdan beri dövüşüyoz yani koysada patates ekseydim masrafım az olacaktı şimdi 43000 tl masraf çıkıyo öbür türlü ben bu makinayı patatesten kazandığım parayla alacaktım iki çeşit makinam olacaktı hem patates ekip sökme hemde saman makinası neyse taşları bazen senden habersiz koyup binayı yanlış inşa ettriyorlar benimde canım buna sıkılıyor koyslarda kafama göre takılsam kısa zamanda köyün en iyi çiftcisi ben olacam ama korkuyorlar dah anlatılacak çok şey varda gerek yok bu kadarıda can sıkıntısına yetiyo duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt