PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7681" data-source="post: 525030" data-attributes="member: 27738"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>İlçeden gelecek olan baca temizleme elemanlarını beklemek için köy kahvesinin önünde beklerken muhabbet açıldı. Arkadaşlardan biri baca temizleme işlerine ben bakıyordum ne gerek vardı başka elemanlara falan dedi, ben de herhalde iyi bir temizleme aleti falan var zannettim. Sonra anlatmaya başladı, geçen yıl bacası tıkanmış, karısını içerdeki baca deliğinin başında merdivenin üzerine çıkartarak baca deliğini bir kapakla kapamasını,çocuklara da oralardan biraz uzaklaşmalarını söyleyerek kendisi çatının üzerindeki bacaya çıkmış. Çıkmış ama eline de bir şişe benzin alarak çıkmış. Benzini bacanın içine döktükten sonra çakmış kibriti, tabiki gümm diye bir ses ve aşağıda ses soluk kesilmiş. Ne oldu diye aşağıya indiğinde içerlerinin toz duman, merdivenin de karının da yerde olduğunu gönrmüş. Tabiki karının heryeri kapkara,sadece gözleri şılıyormuş. Neyse, almış kaldırmış falan ama karının orası burası yara ezik...bir müddet sonra eziklerden dolayı orası burası ağrıyan karısını doktora götürmüş. Karıya sormuşlar ne oldu sana yoksa kacan falan pataklamış olmasın demişler. Tabiki bizim arkadaş hemen atılmış,ne olduğunu söylesene merdivenden düştüm falan desene diye. Sen çık bakalım dışarı biz ona soracağız deyip arkadaşı dışırı çıkarmışlar,bizimkiler kendilerini pek ifade edememiş olacaklar ki doktorlar işin içine polisi falan da sokmuşlar. En sonunda kurtulmuşlar ama bir baca temizleme yüzünden başlarına gelmedik kalmamış... Meğerse bana onun için diyormuş, Baca temizleme benim işim diye. )))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7681, post: 525030, member: 27738"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] İlçeden gelecek olan baca temizleme elemanlarını beklemek için köy kahvesinin önünde beklerken muhabbet açıldı. Arkadaşlardan biri baca temizleme işlerine ben bakıyordum ne gerek vardı başka elemanlara falan dedi, ben de herhalde iyi bir temizleme aleti falan var zannettim. Sonra anlatmaya başladı, geçen yıl bacası tıkanmış, karısını içerdeki baca deliğinin başında merdivenin üzerine çıkartarak baca deliğini bir kapakla kapamasını,çocuklara da oralardan biraz uzaklaşmalarını söyleyerek kendisi çatının üzerindeki bacaya çıkmış. Çıkmış ama eline de bir şişe benzin alarak çıkmış. Benzini bacanın içine döktükten sonra çakmış kibriti, tabiki gümm diye bir ses ve aşağıda ses soluk kesilmiş. Ne oldu diye aşağıya indiğinde içerlerinin toz duman, merdivenin de karının da yerde olduğunu gönrmüş. Tabiki karının heryeri kapkara,sadece gözleri şılıyormuş. Neyse, almış kaldırmış falan ama karının orası burası yara ezik...bir müddet sonra eziklerden dolayı orası burası ağrıyan karısını doktora götürmüş. Karıya sormuşlar ne oldu sana yoksa kacan falan pataklamış olmasın demişler. Tabiki bizim arkadaş hemen atılmış,ne olduğunu söylesene merdivenden düştüm falan desene diye. Sen çık bakalım dışarı biz ona soracağız deyip arkadaşı dışırı çıkarmışlar,bizimkiler kendilerini pek ifade edememiş olacaklar ki doktorlar işin içine polisi falan da sokmuşlar. En sonunda kurtulmuşlar ama bir baca temizleme yüzünden başlarına gelmedik kalmamış... Meğerse bana onun için diyormuş, Baca temizleme benim işim diye. ))) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt