PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 566775" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p></p><p>davut abinin söylediği bir çok $ey dogru cünkü .. sadce kendini iyi ifade edemedi .. yada etti biz anlıyamadık .. bir çok yerden soru geldi adam hangine nasıl cevap vereceğini $a$ırdı .. cünkü adama ilk etapta cahil gözüyle bakıldı t608D yok diye öyle bi traktör yok dedi herkes ben dahil .. sonradan konu ba$ka yerlere kaydı .. oda o sinirle konuya ve cevaplara tam hakim olamadı .. kavram karma$alarından konu buralara kadar geldi .. i$te o çap 22 cm dedi aslında demek istediği çevresiydi ..birazda forumcak fazla üzerine gidildi adamın .. ki$isel görü$üm böyle .. öteki türlü abinin verdiği bilgiler normallerin üstünde verim .. alınamıcak olmıcak mahsül ve rakamlar değil .. he o standart hale getirmi$tir .. ama hayatında o kadar verim alan çiftçide mutlaka vardır .. 850 kg arpa olmıcak bi arpa değil .. konyalılar dekardan 2 ton bugday aldık deyince kimse yalancı demiyor onlara .. sadece konya dönümünün 2.500 oldugunu biliyoruzda ondan .. buda öyle bi$ey .. sadece adam i$ini layığıyla yapıyor demek ki bu standartı olu$turmu$ .. helal olsun demekten ba$ka bi$ey diyemiyorum ben .. elma büyüklüğünde kiraz dediği kirazı ben biliyorum bizim kom$u ilçenin dağlarında yeti$iyor iç piyasada bulmak çok zor komple yurtdı$ına gidiyor .. yani elma büyüklüğü biraz abartı olur kücük elma kadar diyebiliriz ama gerçekten yumurta gibi kirazlar var ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 566775, member: 25140"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] davut abinin söylediği bir çok $ey dogru cünkü .. sadce kendini iyi ifade edemedi .. yada etti biz anlıyamadık .. bir çok yerden soru geldi adam hangine nasıl cevap vereceğini $a$ırdı .. cünkü adama ilk etapta cahil gözüyle bakıldı t608D yok diye öyle bi traktör yok dedi herkes ben dahil .. sonradan konu ba$ka yerlere kaydı .. oda o sinirle konuya ve cevaplara tam hakim olamadı .. kavram karma$alarından konu buralara kadar geldi .. i$te o çap 22 cm dedi aslında demek istediği çevresiydi ..birazda forumcak fazla üzerine gidildi adamın .. ki$isel görü$üm böyle .. öteki türlü abinin verdiği bilgiler normallerin üstünde verim .. alınamıcak olmıcak mahsül ve rakamlar değil .. he o standart hale getirmi$tir .. ama hayatında o kadar verim alan çiftçide mutlaka vardır .. 850 kg arpa olmıcak bi arpa değil .. konyalılar dekardan 2 ton bugday aldık deyince kimse yalancı demiyor onlara .. sadece konya dönümünün 2.500 oldugunu biliyoruzda ondan .. buda öyle bi$ey .. sadece adam i$ini layığıyla yapıyor demek ki bu standartı olu$turmu$ .. helal olsun demekten ba$ka bi$ey diyemiyorum ben .. elma büyüklüğünde kiraz dediği kirazı ben biliyorum bizim kom$u ilçenin dağlarında yeti$iyor iç piyasada bulmak çok zor komple yurtdı$ına gidiyor .. yani elma büyüklüğü biraz abartı olur kücük elma kadar diyebiliriz ama gerçekten yumurta gibi kirazlar var .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt