PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 716985" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Gaçma gardaşım ne işin var şehirde.</p><p></p><p>Kardeşlerim köyünüzün tarlanızın traktörünüzün dağınızın memlekitinizin kıymetini bilin. Şehir hayatı çiftçi için değil. Bir kere hava bile yok. Özgürlük yok heryer beton. Pis dediğiniz kedinin bile kıymetıni burda anlıyorsunuz. Benim kaderim böyle bi olay yüzünden 6 yaşımda geldim İstanbulda ama asla köyü aksatmadım yaz kış köydü çokda bağlıyım köyüme köy işlerinide köydekiler kadar yapıyorum çok şükür. Burası hapishane gibi. Beni boğuyor. Belki 6 yaşımda gelmek zorunda kalmasaydım bende köy çocuğu olarak büyürdüm. Ben hep o tip bir çocuk olmayı istedim oldumda ama sürekli durmayın köyde adın İstanbullu olduktan sonra hiç bişeye yaramıyor. Özgürlüğün kıymetini bilin benim çektiğimi ben biliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 716985, member: 45767"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] Gaçma gardaşım ne işin var şehirde. Kardeşlerim köyünüzün tarlanızın traktörünüzün dağınızın memlekitinizin kıymetini bilin. Şehir hayatı çiftçi için değil. Bir kere hava bile yok. Özgürlük yok heryer beton. Pis dediğiniz kedinin bile kıymetıni burda anlıyorsunuz. Benim kaderim böyle bi olay yüzünden 6 yaşımda geldim İstanbulda ama asla köyü aksatmadım yaz kış köydü çokda bağlıyım köyüme köy işlerinide köydekiler kadar yapıyorum çok şükür. Burası hapishane gibi. Beni boğuyor. Belki 6 yaşımda gelmek zorunda kalmasaydım bende köy çocuğu olarak büyürdüm. Ben hep o tip bir çocuk olmayı istedim oldumda ama sürekli durmayın köyde adın İstanbullu olduktan sonra hiç bişeye yaramıyor. Özgürlüğün kıymetini bilin benim çektiğimi ben biliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt