PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 731109" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p>Abi hiç yalana gerek yok, 1. dönem 9 kırık geldi 0 yoktu, hiçte çalışmadım tınlamadım, 2. dönem 4 tane bıraktım zayıfı tabi 2-3 olan derslerede asıldık epeyce, 2. dönem gece defter tamamlamakla gecti, hocalara ödev yetiştirmeyle geçti, tam geçiyodum diye hesaplarken hoca 10 puan kırıp bıraktı beni, 2.48 yıl sonu herhangi bir ders 1 not yüksek olsa tamam, ama genede hayırlısı olsun, 1 kapı kapanır 1 kapı açılır derler ümidi kesmemek lazım daha yarınki sınav var 1 tane daha var inşallah birinde birinde veririm.</p><p></p><p></p><p></p><p>sen atl mi okudun sayısal mı ? Ben Teknik Lise okuyorum bölümde Veritabanı 1. dönem hıc calısmayınca böle oldu yoksa 4 te getiriyosun istesen, birde hocaların tanımasına bağlı başta kötü tanınınca sözlüler iyi gelmedi. 2. dönem gelen hocalardan 100 aldım da öbürleri düşük vverince gecemedım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 731109, member: 45767"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] Abi hiç yalana gerek yok, 1. dönem 9 kırık geldi 0 yoktu, hiçte çalışmadım tınlamadım, 2. dönem 4 tane bıraktım zayıfı tabi 2-3 olan derslerede asıldık epeyce, 2. dönem gece defter tamamlamakla gecti, hocalara ödev yetiştirmeyle geçti, tam geçiyodum diye hesaplarken hoca 10 puan kırıp bıraktı beni, 2.48 yıl sonu herhangi bir ders 1 not yüksek olsa tamam, ama genede hayırlısı olsun, 1 kapı kapanır 1 kapı açılır derler ümidi kesmemek lazım daha yarınki sınav var 1 tane daha var inşallah birinde birinde veririm. sen atl mi okudun sayısal mı ? Ben Teknik Lise okuyorum bölümde Veritabanı 1. dönem hıc calısmayınca böle oldu yoksa 4 te getiriyosun istesen, birde hocaların tanımasına bağlı başta kötü tanınınca sözlüler iyi gelmedi. 2. dönem gelen hocalardan 100 aldım da öbürleri düşük vverince gecemedım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt