PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 737072" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>la birde montajada gerek yok başka servisler tamir eder...</p><p>bizim erkuntun kontak arızalandı servis bi ara geldi hidrolik pompasını yapmak için kontakda getirdi kontak uymadı bana dedi bunu ilçeye gidersen elektirikçiye taktırırsın bende önemsemedim iyi olr dedim ama leketirkçi takamadı bu kontak bunun değil dedi sonra fiat kontağı taktı yani anlayacağın başka malzemede satarız mesela adam far ister biz şartel göndeririz gibi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s</p><p></p><p>tabi yaptığı pompada bir gün sonra yine bozuldu pullukla tamda nohut ekim zamanı bir dalıyo bir çıkyı video çekene kadar neler çekiyodum tam ayarlıyom kamerayı açıyom bakıyom ki motor gitmiyor niye servis beyin 300 tl alıpda yaptığı viskos beyin gitmiş kararsız çalışıyo sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa dalıp dalıp gidiyo hidrolikler güçç*-* güçç*-*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 737072, member: 28829"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] la birde montajada gerek yok başka servisler tamir eder... bizim erkuntun kontak arızalandı servis bi ara geldi hidrolik pompasını yapmak için kontakda getirdi kontak uymadı bana dedi bunu ilçeye gidersen elektirikçiye taktırırsın bende önemsemedim iyi olr dedim ama leketirkçi takamadı bu kontak bunun değil dedi sonra fiat kontağı taktı yani anlayacağın başka malzemede satarız mesela adam far ister biz şartel göndeririz gibi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s tabi yaptığı pompada bir gün sonra yine bozuldu pullukla tamda nohut ekim zamanı bir dalıyo bir çıkyı video çekene kadar neler çekiyodum tam ayarlıyom kamerayı açıyom bakıyom ki motor gitmiyor niye servis beyin 300 tl alıpda yaptığı viskos beyin gitmiş kararsız çalışıyo sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa dalıp dalıp gidiyo hidrolikler güçç*-* güçç*-* [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt