PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 768622" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Çok iyi fikir, birden 40-50 inek alıp bakamamak da var, ne kadar işe yatkın olsam da, özellikle yeni sistemde tecrübem çok az, belki büyük bir işletmede 1 yıllığına çalışabilirim de, ahır vs. kurmadan da iyi araştırma yapmak lazım.</p><p></p><p>Bende 20 inekten başlayıp her sene min. 10 erkek hayvan satmam lazım ki para kazanayım, danalara açık besi düşünüyorum, damızlık olmayacak dişileri de satarım, süte fazla yüklenmeyeceğim, benim için önemli olan döl tutması ve sağlıklı buzağıların doğması, sütleri yavrularını beslese yeter. İneklerin ve buzağılar aynı ahırda olacak, 6 ay dışarıda hayvanlar sadece yatmak için ahıra giriyorlar, işte burada kafam karışıyor, yapacağım ahır hem kış hem yaz için uygun olacak, ilk başlarda olur mu bilmiyorum ama kesin olarak yem karma makinesi gibi yenilikler düşünüyorum, aksi takdirde eski usul yapmak istediğim zaman ahırlar hazır bu gün git hayvan pazarından ucuza topla başla hayvancılığa ama o zamanda bi anlamı kalmıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 768622, member: 45767"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] Çok iyi fikir, birden 40-50 inek alıp bakamamak da var, ne kadar işe yatkın olsam da, özellikle yeni sistemde tecrübem çok az, belki büyük bir işletmede 1 yıllığına çalışabilirim de, ahır vs. kurmadan da iyi araştırma yapmak lazım. Bende 20 inekten başlayıp her sene min. 10 erkek hayvan satmam lazım ki para kazanayım, danalara açık besi düşünüyorum, damızlık olmayacak dişileri de satarım, süte fazla yüklenmeyeceğim, benim için önemli olan döl tutması ve sağlıklı buzağıların doğması, sütleri yavrularını beslese yeter. İneklerin ve buzağılar aynı ahırda olacak, 6 ay dışarıda hayvanlar sadece yatmak için ahıra giriyorlar, işte burada kafam karışıyor, yapacağım ahır hem kış hem yaz için uygun olacak, ilk başlarda olur mu bilmiyorum ama kesin olarak yem karma makinesi gibi yenilikler düşünüyorum, aksi takdirde eski usul yapmak istediğim zaman ahırlar hazır bu gün git hayvan pazarından ucuza topla başla hayvancılığa ama o zamanda bi anlamı kalmıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt