PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 859684" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım</strong></p><p></p><p>Bi kaç noktayada ben değineyim bakalım rekoru kırmaya yardımımız dokunsun.</p><p></p><p>zeytin bahçelerinde kullanmak için en ideal traktör sizce hangisi</p><p></p><p>1.Massey ferguson 3600 serisi</p><p></p><p>uzelden sonra dağıtıma giren hint ve iran malları yüzünden massey ülkemizde çok prestij kaybetti bu yüzden çekimserim</p><p></p><p>2 new holland tdb serisi </p><p></p><p>Çevremizde 20 yıllık masseyler hala sorunsuz çalışırken çok sık arıza veren nh lere kanım pek ısınmadı bide çabuk yıpranıyo gibi geliyo bana ama eğer 3. seçenek olmasaydı bu ağır basacaktı</p><p></p><p>3 Antonio carrora trx </p><p>bu traktörler çok işlevseller özellikle rgs sistemleri süper ama diğer iki seçeneğe nazaran 4 silindir motorları var ve maksimum torku elde ettikleri devir sayısı daha yüksek tabi bide servis sıkıntısı olurmu onu hiç bilmiyorum ama artı özellikleri çok olduğu için kafamı çok karıştırıyor.</p><p>yani bu traktörler süper aslında front lift ve front pto opsiyonu bile sunuyolar nh ve mf bahçe serilerinde bu özellik hiç yok</p><p>zeytinlerin altından geçmek yanına yaklaşmak için çok güzel bi tasarımı var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 859684, member: 55057"] [b]Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım[/b] Bi kaç noktayada ben değineyim bakalım rekoru kırmaya yardımımız dokunsun. zeytin bahçelerinde kullanmak için en ideal traktör sizce hangisi 1.Massey ferguson 3600 serisi uzelden sonra dağıtıma giren hint ve iran malları yüzünden massey ülkemizde çok prestij kaybetti bu yüzden çekimserim 2 new holland tdb serisi Çevremizde 20 yıllık masseyler hala sorunsuz çalışırken çok sık arıza veren nh lere kanım pek ısınmadı bide çabuk yıpranıyo gibi geliyo bana ama eğer 3. seçenek olmasaydı bu ağır basacaktı 3 Antonio carrora trx bu traktörler çok işlevseller özellikle rgs sistemleri süper ama diğer iki seçeneğe nazaran 4 silindir motorları var ve maksimum torku elde ettikleri devir sayısı daha yüksek tabi bide servis sıkıntısı olurmu onu hiç bilmiyorum ama artı özellikleri çok olduğu için kafamı çok karıştırıyor. yani bu traktörler süper aslında front lift ve front pto opsiyonu bile sunuyolar nh ve mf bahçe serilerinde bu özellik hiç yok zeytinlerin altından geçmek yanına yaklaşmak için çok güzel bi tasarımı var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt