PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
en verimli bğday çeşidi sizce hangisi???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bülent26" data-source="post: 213634" data-attributes="member: 14878"><p><strong>Ynt: en verimli bğday çeşidi sizce hangisi???</strong></p><p></p><p>eskişehir icin soyluyorum kuruya suluya ekilecek bir tek bugday var oda ukrayna ben bu sene hıc sulama yapmadım kurak dedıgımız yerler 400 kılodan asagı hıc dusmedı sogan yerı vardı orası 450 kılo yaptı tabana hıc gubre atmadım sadece ustune 20 kılo yesıllık attım bu sene hepsını ukrayna ektım cuvallı tahum getırttım ozel eskısehır cıvarı ıcın soyluyorum nasıp olurda bıcersek tohumluk satılır bu tosunbey bu sene para yapmayabılır butun mıllet tosun bey ektı kardeşim ek ukraynayı bak işine tohumluk isteyen arasın 0537 711 87 10</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bülent26, post: 213634, member: 14878"] [b]Ynt: en verimli bğday çeşidi sizce hangisi???[/b] eskişehir icin soyluyorum kuruya suluya ekilecek bir tek bugday var oda ukrayna ben bu sene hıc sulama yapmadım kurak dedıgımız yerler 400 kılodan asagı hıc dusmedı sogan yerı vardı orası 450 kılo yaptı tabana hıc gubre atmadım sadece ustune 20 kılo yesıllık attım bu sene hepsını ukrayna ektım cuvallı tahum getırttım ozel eskısehır cıvarı ıcın soyluyorum nasıp olurda bıcersek tohumluk satılır bu tosunbey bu sene para yapmayabılır butun mıllet tosun bey ektı kardeşim ek ukraynayı bak işine tohumluk isteyen arasın 0537 711 87 10 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
en verimli bğday çeşidi sizce hangisi???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt