PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Enik arıyorum!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 874563" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Enik arıyorum!!!</strong></p><p></p><p>Şuan tanıdıklarda enik var mı bilmiyorum ama varsa bile 500-1000 TL arası değişiyor. Gerçekten özenle seçilmiş damızlıklara ait yavrular oluyor. Hani bu fiyatlar uygun diyorsan bir sorayım senin için. Gerçi Ankara ' da çiftliği olan yok ama bir şekilde temin edilir. Fiyatlar devlet çiftliklerinde bile bu aralıkta zaten. Tabi benim önerim yine de barınaklara bak. </p><p></p><p>Bir de hayat dediğiniz alanda başka hangi canlılar var? Hani alman çoban köpeği, rottweiler, malaklı filan bunlar da sert köpekler kolay kolay boğulmazlar ve özellikle alman çoban köpeği ve rottweiler yavrularını barınaklardan ücretsiz bulman daha kolay. Bu yüzden tavuk, tavşan, kedi, keçi falan filan yok ise, bu tarz köpekleri de tercih edebilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 874563, member: 48547"] [b]Ynt: Enik arıyorum!!![/b] Şuan tanıdıklarda enik var mı bilmiyorum ama varsa bile 500-1000 TL arası değişiyor. Gerçekten özenle seçilmiş damızlıklara ait yavrular oluyor. Hani bu fiyatlar uygun diyorsan bir sorayım senin için. Gerçi Ankara ' da çiftliği olan yok ama bir şekilde temin edilir. Fiyatlar devlet çiftliklerinde bile bu aralıkta zaten. Tabi benim önerim yine de barınaklara bak. Bir de hayat dediğiniz alanda başka hangi canlılar var? Hani alman çoban köpeği, rottweiler, malaklı filan bunlar da sert köpekler kolay kolay boğulmazlar ve özellikle alman çoban köpeği ve rottweiler yavrularını barınaklardan ücretsiz bulman daha kolay. Bu yüzden tavuk, tavşan, kedi, keçi falan filan yok ise, bu tarz köpekleri de tercih edebilirsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Enik arıyorum!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt