PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Enter 654
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="futuuu" data-source="post: 963231" data-attributes="member: 54852"><p><strong>Ynt: Enter 654</strong></p><p></p><p>Benim tarlama yakın bir yerden tarla aldık bu arkadaşa, yalnız sorun şu ki tarla biraz yüksekte ve kuyu vurdurmak için biraz elverişsiz. hal böyle olunca o da benim gibi taşıma suyla geçici çözüm üretmek istedi. Benim tarlam küçük ve su kaynakları yakında olduğu için Massey Harris aldım, bütçem en güçlü ona el verdi. Bu arkadaşta bütçe biraz daha iyi. Sağdan soldan mf 135 önerdiler. Tamam çok iyi motordur ama beygir gücü ortada, ben daha büyük bir şeylere bakmasını önerdim ve enter 654 ten bahsettik. Bir tanesi ile pazarlık da yaptık, 6.000e bıraktı. Bir tane daha var çok iyi durumda, 8.500 istemiş ama pazarlık yapmadık onunla. Sonuç olarak arkadaşım bu traktörü mümkünse 5-6 ton suyu çok dik olmamakla beraber rampa yukarı taşımak için alacak. Tabi sürüm falan da yapar ama ilk amaç yük çekmesi.</p><p></p><p>444lerden zamanında baya huylandığım için 654 lere de temkinliyim, o yüzden bilen kullanan arkadaşların görüşlerini istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="futuuu, post: 963231, member: 54852"] [b]Ynt: Enter 654[/b] Benim tarlama yakın bir yerden tarla aldık bu arkadaşa, yalnız sorun şu ki tarla biraz yüksekte ve kuyu vurdurmak için biraz elverişsiz. hal böyle olunca o da benim gibi taşıma suyla geçici çözüm üretmek istedi. Benim tarlam küçük ve su kaynakları yakında olduğu için Massey Harris aldım, bütçem en güçlü ona el verdi. Bu arkadaşta bütçe biraz daha iyi. Sağdan soldan mf 135 önerdiler. Tamam çok iyi motordur ama beygir gücü ortada, ben daha büyük bir şeylere bakmasını önerdim ve enter 654 ten bahsettik. Bir tanesi ile pazarlık da yaptık, 6.000e bıraktı. Bir tane daha var çok iyi durumda, 8.500 istemiş ama pazarlık yapmadık onunla. Sonuç olarak arkadaşım bu traktörü mümkünse 5-6 ton suyu çok dik olmamakla beraber rampa yukarı taşımak için alacak. Tabi sürüm falan da yapar ama ilk amaç yük çekmesi. 444lerden zamanında baya huylandığım için 654 lere de temkinliyim, o yüzden bilen kullanan arkadaşların görüşlerini istedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Enter 654
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt