PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
enter 654s ile steyr 8073 birara çekiştirmeyi düşünüyoruz sizce hangisi alır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 360598" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: enter 654s ile steyr 8073 birara çekiştirmeyi düşünüyoruz sizce hangisi alır</strong></p><p></p><p> o 768 de sorun olabilir çekişi 8073 den yüksek olmayabilir ama asilması daha iyi diyorum abi çekme ile asılma arasında baya bi fark oynar torkundan tut başka herşeyine lakin asılma tekniğe gücü arkaya bindirmeye bakar 768 kullanıcılarından sağlamlığı hakkında hiç şikayet duymadım 2073 çift çeker var 8073 yok burda eskiden 768 i vardı tek çekerde onun gibi asılmıor diyor rampa yukarı daha iyi 73 luk çıkıyor diyor yani asılma farkı var tabi güçleri aynı diye biliyorum interin alman ıngiliz ve amerikanı olursa iş değişir derin ben 624 luk süper bi aletti çekişi onnumaraydi hararet yoktu... Diğerlerinden çok farklı yani enter dağda steyr tarlada yerleri farklı tomruğa steyr iyi asılsaydi steyrlar yaygın olurdu ama çoğu inter ve ford steyrlar da var ama tek tük ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 360598, member: 19401"] [b]Ynt: enter 654s ile steyr 8073 birara çekiştirmeyi düşünüyoruz sizce hangisi alır[/b] o 768 de sorun olabilir çekişi 8073 den yüksek olmayabilir ama asilması daha iyi diyorum abi çekme ile asılma arasında baya bi fark oynar torkundan tut başka herşeyine lakin asılma tekniğe gücü arkaya bindirmeye bakar 768 kullanıcılarından sağlamlığı hakkında hiç şikayet duymadım 2073 çift çeker var 8073 yok burda eskiden 768 i vardı tek çekerde onun gibi asılmıor diyor rampa yukarı daha iyi 73 luk çıkıyor diyor yani asılma farkı var tabi güçleri aynı diye biliyorum interin alman ıngiliz ve amerikanı olursa iş değişir derin ben 624 luk süper bi aletti çekişi onnumaraydi hararet yoktu... Diğerlerinden çok farklı yani enter dağda steyr tarlada yerleri farklı tomruğa steyr iyi asılsaydi steyrlar yaygın olurdu ama çoğu inter ve ford steyrlar da var ama tek tük ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
enter 654s ile steyr 8073 birara çekiştirmeyi düşünüyoruz sizce hangisi alır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt