PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Enteresan bir zetor ???facia(Burtarım)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dennizs" data-source="post: 126862" data-attributes="member: 49"><p><strong>Ynt: Enteresan bir zetor ???facia(Burtarım)</strong></p><p></p><p></p><p>Öncelikle şunu belirtiyim benim sahibi olacağım traktör kabinli olacak fakt yüksek olmıyacak ve arkasına romork bağladığım zaman 6 ton ve yukarısını çekecek benim tarlayla ekimle sürümle işim yok benim işim tamamiyle romork ve harfiyat şeklinde sizin gücüne laf söyletmiyecek olan makine var ya şu ufak tekerlekli ben onu bahçeye soksam ne kabin camı kalır nede ağaç... Düşünün benim bir ekipmanım var bu ekipmanın 8 metrelik bir kolu var bu kol hidrolikle hareket ediyor ve ağaç dallarını titreterek zeytinleri yere (yaygıya)düşürüyor ve bu gücü arka pto dan alıyor şu anda same kullanıyoruz samenin arkasında bu ekipmanı bağladığımız zaman ağaca titreşim verdiği taktirde inanlımaz vibrasyon oluyor ve bu sadece düz alandaki bahçelerimizde uygulanmıyor yamaçlarda da uygulanıyor... Şayet ben sizin o gücüne laf söylettirmem dediğiniz traktörü aynı işte kullansam daha birinci ağaca taktığımda ekipmanı traktörü devirir .... Ayrıca dağlık yollarda aklımda olan ve kriz sebebiyle alımını ertelediğimiz traktörle karşılaştırıyorum bu zetoru o traktör 90 hp gücünde hem ufak hemde arkasına 9 ton zeytin sarsam bile performans alırım...sizin 90 hp lik traktörlerinizde ön hidrolik çıkışı standart mı? Ama şöyle birşey var ben zetoru hiç bir zaman kötülemedim ama sizin verdiğiniz tepkilerden tipik bir bayi edası var bu hissediliyor....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dennizs, post: 126862, member: 49"] [b]Ynt: Enteresan bir zetor ???facia(Burtarım)[/b] Öncelikle şunu belirtiyim benim sahibi olacağım traktör kabinli olacak fakt yüksek olmıyacak ve arkasına romork bağladığım zaman 6 ton ve yukarısını çekecek benim tarlayla ekimle sürümle işim yok benim işim tamamiyle romork ve harfiyat şeklinde sizin gücüne laf söyletmiyecek olan makine var ya şu ufak tekerlekli ben onu bahçeye soksam ne kabin camı kalır nede ağaç... Düşünün benim bir ekipmanım var bu ekipmanın 8 metrelik bir kolu var bu kol hidrolikle hareket ediyor ve ağaç dallarını titreterek zeytinleri yere (yaygıya)düşürüyor ve bu gücü arka pto dan alıyor şu anda same kullanıyoruz samenin arkasında bu ekipmanı bağladığımız zaman ağaca titreşim verdiği taktirde inanlımaz vibrasyon oluyor ve bu sadece düz alandaki bahçelerimizde uygulanmıyor yamaçlarda da uygulanıyor... Şayet ben sizin o gücüne laf söylettirmem dediğiniz traktörü aynı işte kullansam daha birinci ağaca taktığımda ekipmanı traktörü devirir .... Ayrıca dağlık yollarda aklımda olan ve kriz sebebiyle alımını ertelediğimiz traktörle karşılaştırıyorum bu zetoru o traktör 90 hp gücünde hem ufak hemde arkasına 9 ton zeytin sarsam bile performans alırım...sizin 90 hp lik traktörlerinizde ön hidrolik çıkışı standart mı? Ama şöyle birşey var ben zetoru hiç bir zaman kötülemedim ama sizin verdiğiniz tepkilerden tipik bir bayi edası var bu hissediliyor.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Enteresan bir zetor ???facia(Burtarım)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt