PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
EPDK'dan dağıtım şirketlerine zam uyarısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ağır Abi" data-source="post: 859007" data-attributes="member: 168"><p>EPDK dağıtım şirketlerini fiyatların düşürülmesi için yazılı olarak uyardı. Yarına kadar motorin 6, benzin 3 kuruş inmezse tavan fiyat gelebilir.</p><p></p><p>Irak ' taki siyasi gerilim nedeniyle döviz kurunda yaşanan artışa paralel olarak 20 Haziran ' da benzine 10, motorine 12 kuruş zam yapıldı.</p><p></p><p>95 oktan benzinin litresi, İstanbul ' da 5 lira 10 kuruş, Ankara ve İzmir ' de ise 5 lira 11 kuruştan satılıyor.</p><p></p><p>Zam haberleri üzerine harekete geçen EPDK, akaryakıt sektöründe dağıtım şirketlerini yazılı olarak uyardı.</p><p></p><p>EPDK, gönderdiği yazıda, gerek benzin gerekse de motorin fiyatlarında bir miktar yukarı doğru sapma olduğuna işaret etti.</p><p></p><p>EPDK ' nın uyarısının ardından, motorinde 6, benzinde 3 kuruş indirim bekleniyor.</p><p></p><p>Edinilen bilgilere göre EDPK, beklenen indirimler yapılmazsa, tavan fiyat uygulamasına gidecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ağır Abi, post: 859007, member: 168"] EPDK dağıtım şirketlerini fiyatların düşürülmesi için yazılı olarak uyardı. Yarına kadar motorin 6, benzin 3 kuruş inmezse tavan fiyat gelebilir. Irak ' taki siyasi gerilim nedeniyle döviz kurunda yaşanan artışa paralel olarak 20 Haziran ' da benzine 10, motorine 12 kuruş zam yapıldı. 95 oktan benzinin litresi, İstanbul ' da 5 lira 10 kuruş, Ankara ve İzmir ' de ise 5 lira 11 kuruştan satılıyor. Zam haberleri üzerine harekete geçen EPDK, akaryakıt sektöründe dağıtım şirketlerini yazılı olarak uyardı. EPDK, gönderdiği yazıda, gerek benzin gerekse de motorin fiyatlarında bir miktar yukarı doğru sapma olduğuna işaret etti. EPDK ' nın uyarısının ardından, motorinde 6, benzinde 3 kuruş indirim bekleniyor. Edinilen bilgilere göre EDPK, beklenen indirimler yapılmazsa, tavan fiyat uygulamasına gidecek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
EPDK'dan dağıtım şirketlerine zam uyarısı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt