PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Erkek Adam Ve Bilgisayarı Nasıl Olur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="marksman" data-source="post: 55359" data-attributes="member: 22"><p>Erkek Adam</p><p>-Delete+Enter Yapmaz, Direkt Shift+Del+Enter Yapar Tükürdügünü Yalamaz.</p><p>-Gecenin Bi Saati oLsa bile Pc ' nin Karşısında Pijamayla Oturmaz.</p><p>-Öyle Cicilibicili Windows Xp Teması Kullanmaz Windows Classic Kullanır.</p><p>-Arama Yaparken Animasyonda Köpek Veya Sihirbaz yoktur Tesbih Çeken Siluet Wardır.</p><p>-Windows Gezgi ' nini Kullanmaz Ulaşmak İstedigi Klasörleri Kendisi Bulur...</p><p>-IP ' sini gizlemez.</p><p>-Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir. 'Tek rakibim AMD', 'Rahmetli de X386 ' ydı', 'Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına', 'Windows ' un ustasıyım, Linux ' ın hastasıyım' gibi sözleri ağzından düşürmez.</p><p>-Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar</p><p>-İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar.</p><p>-Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz. Gerekirse format basar</p><p>-Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar.</p><p>-'Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu' demez. 'Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu' der.</p><p>-Markalı PC almaz, kendi PC ' sini kendi toplar.</p><p>-Sabit diskden, fandan, CPU ' dan çıkan seslerle huzur bulur.</p><p>-Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru tutar.</p><p>-Dial-up ' ında 'save password' demez, tüm şifrelerini hatırlar hepsi de farklıdır.</p><p>-USB ' den kahve ısıtıcı kullanır. Mutfağa gitmez. Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ ' sunda yazışacak birini bulursa, klavyeyi on parmak kullanmak için kahve tutacağı olarak DVD-ROM ' unu kullanır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marksman, post: 55359, member: 22"] Erkek Adam -Delete+Enter Yapmaz, Direkt Shift+Del+Enter Yapar Tükürdügünü Yalamaz. -Gecenin Bi Saati oLsa bile Pc ' nin Karşısında Pijamayla Oturmaz. -Öyle Cicilibicili Windows Xp Teması Kullanmaz Windows Classic Kullanır. -Arama Yaparken Animasyonda Köpek Veya Sihirbaz yoktur Tesbih Çeken Siluet Wardır. -Windows Gezgi ' nini Kullanmaz Ulaşmak İstedigi Klasörleri Kendisi Bulur... -IP ' sini gizlemez. -Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir. 'Tek rakibim AMD', 'Rahmetli de X386 ' ydı', 'Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına', 'Windows ' un ustasıyım, Linux ' ın hastasıyım' gibi sözleri ağzından düşürmez. -Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar -İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar. -Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz. Gerekirse format basar -Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar. -'Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu' demez. 'Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu' der. -Markalı PC almaz, kendi PC ' sini kendi toplar. -Sabit diskden, fandan, CPU ' dan çıkan seslerle huzur bulur. -Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru tutar. -Dial-up ' ında 'save password' demez, tüm şifrelerini hatırlar hepsi de farklıdır. -USB ' den kahve ısıtıcı kullanır. Mutfağa gitmez. Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ ' sunda yazışacak birini bulursa, klavyeyi on parmak kullanmak için kahve tutacağı olarak DVD-ROM ' unu kullanır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Erkek Adam Ve Bilgisayarı Nasıl Olur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt