PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT 01.OCAK.2021 YENİ FİYATLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1418873" data-attributes="member: 81902"><p>Az bil yapmışlar gerçek enflasyon %137 kızmamalı ne ekersen onu biçersin bir kişiyi 2 sene seçersen sonumuz böyle olur tek adam dua edelimde sakladılar gerçek enflasyonu yoksa %150 zam gelirdi futbol takımı tutar gibi parti tutarsak az bile yaptıkları o traktörlerin asıl para tutan yerleri ithal ülkemizde iğne yapılmıyor bütün herşey dışarıdan geliyor adamlar sartılar herşeyi dışarıdan alınanan herzaman pahalıdır çiftçi açlıktan ölmeye başlar çiftçilik tek tekbaşına karın doyurmaz fabrikalarda sürünüp çift iş yapacağız başka çağre yok oyumu bende adamlar işlerini tam bitirsinler diye reise atacam ne dedi biri 700ton altını dağıtın nevar yok satın kazanmak için kaybetsekte gelen tufana gelsin oyverenlerinden çıt çıktımı boşverin paramız çöp oldu araplardan borç aldılar 1 doları 22tlden ödeyecekler bprcu yapanın chp sanarlar ben üzülmüyorum çiftçilik sadece hobi benim kim zam yapmış üzülmem o adama elektrik ,doğaldaz,yakıt vergi vs hepsi zamlandı kuaura bakmayın birazda iktidara kızalım bakın kazakistana adamlar siyasiler orduyu sokağa sürdüde ne oldu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1418873, member: 81902"] Az bil yapmışlar gerçek enflasyon %137 kızmamalı ne ekersen onu biçersin bir kişiyi 2 sene seçersen sonumuz böyle olur tek adam dua edelimde sakladılar gerçek enflasyonu yoksa %150 zam gelirdi futbol takımı tutar gibi parti tutarsak az bile yaptıkları o traktörlerin asıl para tutan yerleri ithal ülkemizde iğne yapılmıyor bütün herşey dışarıdan geliyor adamlar sartılar herşeyi dışarıdan alınanan herzaman pahalıdır çiftçi açlıktan ölmeye başlar çiftçilik tek tekbaşına karın doyurmaz fabrikalarda sürünüp çift iş yapacağız başka çağre yok oyumu bende adamlar işlerini tam bitirsinler diye reise atacam ne dedi biri 700ton altını dağıtın nevar yok satın kazanmak için kaybetsekte gelen tufana gelsin oyverenlerinden çıt çıktımı boşverin paramız çöp oldu araplardan borç aldılar 1 doları 22tlden ödeyecekler bprcu yapanın chp sanarlar ben üzülmüyorum çiftçilik sadece hobi benim kim zam yapmış üzülmem o adama elektrik ,doğaldaz,yakıt vergi vs hepsi zamlandı kuaura bakmayın birazda iktidara kızalım bakın kazakistana adamlar siyasiler orduyu sokağa sürdüde ne oldu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT 01.OCAK.2021 YENİ FİYATLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt