PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 100 saat bakımında değişmesi gerekenler ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 789802" data-attributes="member: 28969"><p>İyi günler. Bugün Haşmet i 100 saat bakımına ilçeye götürdüm. ( 20 km mesafe ). Servisle daha önce tanışmış değiliz.Her bakım saatinin ayrı kitleri olduğunu ( bp01-bpo5-bpo7 ) söyledi. 100 saat bakım kitinin 185 lira olduğunu garantinin devam etmesi için mutlaka bakım kitinin alınması gerektiğini, kitte olan hologramın bakım kuponuna yapıştırılıp fabrikaya gönderileceğini söyledi.</p><p></p><p>Buraya kadar herşey normal.Yarım saat bakım kiti aradı bulamadı kalmamış dedi.Bu arada motor yağını salınmış yağ filtresi sökülmüş durumda.Kargoyu aradım birazdan gelir dedi.Bir saat oldu gelen giden yok.Fabrikayı aradı servis müdürünü bağlayın dedi baktı ben kulak misafiriyim uzağa gidip uzun müddet konuştu.Sonra gelip elimde yağ var deyip yağ koydu 15/40 petrol ofisi maxımus. parçacıdan yağ filtresi getirip taktı.Bu esnada heni bakım kiti hologram falan diyordun az önce dedim buraya dikkat</p><p></p><p>Abi fabrika ile görüştüm yağ-yağ filtresi-transmisyon yağ ve filtresi- ön mazot su tutucu filtresi unuttuğum var mı bilmiyorum 7 kalem değişecek 400-500 gibi bir masrafın çıkar bence hiç gereği yok motor yağ ve filtresini değiştirmek yeterli dedi. 100 saat bakım kuponunda değişecek diye yazılmış sen değişmeye gerek yok diyorsun dedim.Ayrıca 100 saat bakım kiti bp01 e 185 lira dedin ilk geldiğimde şimdi 400-500 lira masraf nerden çıktı dedim.Abi değiştir dersen değiştiriyim ama bütün masraflar sana ait sadece 600 saate kadar işçilik ücreti yok dedi.Fabrikanın numarası yoktu yağı koydu filtreyi taktı bayinin yanına gittim traktörle.Durumu aynen anlattım oda masrafın çok çıkacağını ondan değiştirmediğini söyledi.</p><p> Şimdi benim anlayamadığım bu bakım kitinin içeriği nedir? Tüm değişecek parça ve yağlar varda servis mi yok diyor.Servise kit tam geliyor servis gerek yok değişmeye deyip kitten kalan parça ve yağları satıyormu? </p><p></p><p>Servisliği olur olmaz insanlara verip müşteriyi zor durumda bırakmanın amacı ne? Benim kafamda soru işaretleri var ve bu ufacık 100 saat bakımında bu soru işaretlerini doğurduysa servis Allah korusun yarın olası büyük bir sorunda nasıl olacak???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 789802, member: 28969"] İyi günler. Bugün Haşmet i 100 saat bakımına ilçeye götürdüm. ( 20 km mesafe ). Servisle daha önce tanışmış değiliz.Her bakım saatinin ayrı kitleri olduğunu ( bp01-bpo5-bpo7 ) söyledi. 100 saat bakım kitinin 185 lira olduğunu garantinin devam etmesi için mutlaka bakım kitinin alınması gerektiğini, kitte olan hologramın bakım kuponuna yapıştırılıp fabrikaya gönderileceğini söyledi. Buraya kadar herşey normal.Yarım saat bakım kiti aradı bulamadı kalmamış dedi.Bu arada motor yağını salınmış yağ filtresi sökülmüş durumda.Kargoyu aradım birazdan gelir dedi.Bir saat oldu gelen giden yok.Fabrikayı aradı servis müdürünü bağlayın dedi baktı ben kulak misafiriyim uzağa gidip uzun müddet konuştu.Sonra gelip elimde yağ var deyip yağ koydu 15/40 petrol ofisi maxımus. parçacıdan yağ filtresi getirip taktı.Bu esnada heni bakım kiti hologram falan diyordun az önce dedim buraya dikkat Abi fabrika ile görüştüm yağ-yağ filtresi-transmisyon yağ ve filtresi- ön mazot su tutucu filtresi unuttuğum var mı bilmiyorum 7 kalem değişecek 400-500 gibi bir masrafın çıkar bence hiç gereği yok motor yağ ve filtresini değiştirmek yeterli dedi. 100 saat bakım kuponunda değişecek diye yazılmış sen değişmeye gerek yok diyorsun dedim.Ayrıca 100 saat bakım kiti bp01 e 185 lira dedin ilk geldiğimde şimdi 400-500 lira masraf nerden çıktı dedim.Abi değiştir dersen değiştiriyim ama bütün masraflar sana ait sadece 600 saate kadar işçilik ücreti yok dedi.Fabrikanın numarası yoktu yağı koydu filtreyi taktı bayinin yanına gittim traktörle.Durumu aynen anlattım oda masrafın çok çıkacağını ondan değiştirmediğini söyledi. Şimdi benim anlayamadığım bu bakım kitinin içeriği nedir? Tüm değişecek parça ve yağlar varda servis mi yok diyor.Servise kit tam geliyor servis gerek yok değişmeye deyip kitten kalan parça ve yağları satıyormu? Servisliği olur olmaz insanlara verip müşteriyi zor durumda bırakmanın amacı ne? Benim kafamda soru işaretleri var ve bu ufacık 100 saat bakımında bu soru işaretlerini doğurduysa servis Allah korusun yarın olası büyük bir sorunda nasıl olacak??? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 100 saat bakımında değişmesi gerekenler ??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt