PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Erkunt 110 & Zetor 106
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bozoklar" data-source="post: 1005331" data-attributes="member: 62281"><p>Kardeş erkunt agır olugu için çeker diyon diğer traktörlerden agır oldugunu sende biliyosun benim dediğimin aynısını sende söylüyon sonra fanatik diyon fanatik adamı hayatta sevmem fanatiklikte yapmam anammı doğurduda fanatiği olacam.Gözle görülen doğruları söylemek fanatiklikse fanatiğim.Erkuntu beğendiğim doğrudur yerliler başta olmak üzere çoğu ital traktördende sağlam.Burada 2015 model deuzt fahr 420 şanzıman dağıttı adamın öncesinde samesi vardı ondan memnun olunca deutz aldı simdi binmeneye korkuyom diyo.2007 t5060 3 kere sanzıman dağıttı 2500 saate.110 luk erkuntum var nadasta 110 kategorisnde rakip tanımıyorum.Mf 5445-50 önünde gidemiyo suan sana ne desem bos keske video çekseydim fırsatını bulunca ceker atarım.Senin sameyide biliyorum nadasta ondan daha bi traktör görmedim ama az yakıyo.Çoğu traktörü kulanmışlığım var burda agızdan dolma bilgilerle bilmişlik taslamayın.Saygılarımla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bozoklar, post: 1005331, member: 62281"] Kardeş erkunt agır olugu için çeker diyon diğer traktörlerden agır oldugunu sende biliyosun benim dediğimin aynısını sende söylüyon sonra fanatik diyon fanatik adamı hayatta sevmem fanatiklikte yapmam anammı doğurduda fanatiği olacam.Gözle görülen doğruları söylemek fanatiklikse fanatiğim.Erkuntu beğendiğim doğrudur yerliler başta olmak üzere çoğu ital traktördende sağlam.Burada 2015 model deuzt fahr 420 şanzıman dağıttı adamın öncesinde samesi vardı ondan memnun olunca deutz aldı simdi binmeneye korkuyom diyo.2007 t5060 3 kere sanzıman dağıttı 2500 saate.110 luk erkuntum var nadasta 110 kategorisnde rakip tanımıyorum.Mf 5445-50 önünde gidemiyo suan sana ne desem bos keske video çekseydim fırsatını bulunca ceker atarım.Senin sameyide biliyorum nadasta ondan daha bi traktör görmedim ama az yakıyo.Çoğu traktörü kulanmışlığım var burda agızdan dolma bilgilerle bilmişlik taslamayın.Saygılarımla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Erkunt 110 & Zetor 106
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt