PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Erkunt 110 & Zetor 106
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bozoklar" data-source="post: 1005440" data-attributes="member: 62281"><p>uözkan ben zetor kötü motor falan demedim aksine benimde ilgimi çeken merak ettiğim bi traktör fakat çekişme konusuna gelince fatihcastleninde dediği gibi toprakta gücü beygiri ne olursa olsun en fazlayarım metre çeker ve gömülür benim yıllarım bu işlerle geçti bende önceleri cok meraklıydım çekişmelere falan ya sizin hiç deneyimin olmadı yada bu işlerden anlamıyorsunuz iki ihtimal var.arapörenli kardeş kulaktan dolma bildigin seylerle savunuyosun bazı şeyleri uözkan alınmasın ama onun zetora yaptıgı gibi 5400 serini çok aşırı dereecede ilahlaştırdılar ve abarttılar.İnanın bana abarttıkları kadar traktör değil.Akrabamda var tümosan 8105 çoğu yerde nadasta ''5455'' i sıkıstırıyor.Nitekim biri 110-biri 105 beygir.Yine kullandıgım 5445 in arıza yapması sonucu kısa bi süreliğine aynı tarlada aynı ekipmanla (9 lu patlatıcı) daha seri gittiğini gördüm.Kime neyi anlatıyorsunuz.Görmeden kullanmadan yorum yapmayın yalvarırım.Sen 5400 ün neyini gördünde yorum yapıyosun eminim sadece sitede dönen muhabbetten ileriye gitmiyodur bu seri hakkıdanki bilgin.Lütfen kusura bakmayın ama sitedeki arkadasların çoğunun yaptığı şey bu.Tamam 5400 kullanım şanzıman özellike şatılı çok gözel traktör.Ama her iddasınada girerim 5445 aynı ekipmanla 110 erkunt 105 tümosan kadar ne çeker ne de yakar.Lafımında her türlü arkasındayım.Ha unutmadanda belirteyim 5445 de demo motoruydu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bozoklar, post: 1005440, member: 62281"] uözkan ben zetor kötü motor falan demedim aksine benimde ilgimi çeken merak ettiğim bi traktör fakat çekişme konusuna gelince fatihcastleninde dediği gibi toprakta gücü beygiri ne olursa olsun en fazlayarım metre çeker ve gömülür benim yıllarım bu işlerle geçti bende önceleri cok meraklıydım çekişmelere falan ya sizin hiç deneyimin olmadı yada bu işlerden anlamıyorsunuz iki ihtimal var.arapörenli kardeş kulaktan dolma bildigin seylerle savunuyosun bazı şeyleri uözkan alınmasın ama onun zetora yaptıgı gibi 5400 serini çok aşırı dereecede ilahlaştırdılar ve abarttılar.İnanın bana abarttıkları kadar traktör değil.Akrabamda var tümosan 8105 çoğu yerde nadasta ''5455'' i sıkıstırıyor.Nitekim biri 110-biri 105 beygir.Yine kullandıgım 5445 in arıza yapması sonucu kısa bi süreliğine aynı tarlada aynı ekipmanla (9 lu patlatıcı) daha seri gittiğini gördüm.Kime neyi anlatıyorsunuz.Görmeden kullanmadan yorum yapmayın yalvarırım.Sen 5400 ün neyini gördünde yorum yapıyosun eminim sadece sitede dönen muhabbetten ileriye gitmiyodur bu seri hakkıdanki bilgin.Lütfen kusura bakmayın ama sitedeki arkadasların çoğunun yaptığı şey bu.Tamam 5400 kullanım şanzıman özellike şatılı çok gözel traktör.Ama her iddasınada girerim 5445 aynı ekipmanla 110 erkunt 105 tümosan kadar ne çeker ne de yakar.Lafımında her türlü arkasındayım.Ha unutmadanda belirteyim 5445 de demo motoruydu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Erkunt 110 & Zetor 106
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt