PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Erkunt 110 & Zetor 106
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 1005462" data-attributes="member: 28148"><p>Kulaktan dolma oldugunu nerden biliyosun.senin deneyimin varsa benimde var.7211 zetorla 70-56 fiyata yag attirdik arkasindan 80-66 ilede ayni gider.benim arkadasim satacak erkuntu 2006 model mccormick alacak.nie satiyor biliyomusun az cekip cok yaktigi icin.anladin mi.senin bana senin sameyide biliyoruz diyosun ya.o same 7100 saatte orjinal balata daha motora subap ayari icin bile anahtir degmedi.yalniz arkadasin erkunt pompa ayari icin viteslerdeki sorun icin hidroluk beyni icin servise gitti</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 1005462, member: 28148"] Kulaktan dolma oldugunu nerden biliyosun.senin deneyimin varsa benimde var.7211 zetorla 70-56 fiyata yag attirdik arkasindan 80-66 ilede ayni gider.benim arkadasim satacak erkuntu 2006 model mccormick alacak.nie satiyor biliyomusun az cekip cok yaktigi icin.anladin mi.senin bana senin sameyide biliyoruz diyosun ya.o same 7100 saatte orjinal balata daha motora subap ayari icin bile anahtir degmedi.yalniz arkadasin erkunt pompa ayari icin viteslerdeki sorun icin hidroluk beyni icin servise gitti [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Erkunt 110 & Zetor 106
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt