PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt 2010 modellerinde gerçekten zf şanzuman var mı bilgilendirirmisiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 285847" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: erkunt 2010 modellerinde gerçekten zf şanzuman var mı bilgilendirirmisiniz</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ihtiyacınıza göre alacaksınız.. 75bg bi traktörden istediginizin fazlasını servet size sunar.. ben kullanıyorum cokta memnunum..</p><p></p><p>same ye gelince explorer serisini kullanıyoruz guzel traktör..avrupa seri nede olsa</p><p></p><p> ama tiger serisilerinin şanzumanları işte o dedigi hint şanzumanlarından.. marka modelini versin şanzumanın guveniyorsa arastır bak...dinime söven musluman olsa bari derler ya...</p><p></p><p>same iyi marka ama avrupa üretimleri sadece... onlarda zaten guzel fiyatlara satılıyor.. explorer 3 serisi mesela cok hoş..</p><p></p><p>erkunt alanların tek memnuniyetsizligi olur oda traktörün çekişinin iyi olması traktörden beklentileri artırıyor.. 100bg lık traktörün ekipmanlarını kullanmaya kalkıyorlar... traktör 75bg ve bu gucteki bana göre en verimli traktör suan piyasada servet.. aynı şekilde nimet70 te kendi gucunde en iyisi bence.. yerli ve donanım bakımındanda cok iyi..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 285847, member: 2401"] [b]Ynt: erkunt 2010 modellerinde gerçekten zf şanzuman var mı bilgilendirirmisiniz[/b] ihtiyacınıza göre alacaksınız.. 75bg bi traktörden istediginizin fazlasını servet size sunar.. ben kullanıyorum cokta memnunum.. same ye gelince explorer serisini kullanıyoruz guzel traktör..avrupa seri nede olsa ama tiger serisilerinin şanzumanları işte o dedigi hint şanzumanlarından.. marka modelini versin şanzumanın guveniyorsa arastır bak...dinime söven musluman olsa bari derler ya... same iyi marka ama avrupa üretimleri sadece... onlarda zaten guzel fiyatlara satılıyor.. explorer 3 serisi mesela cok hoş.. erkunt alanların tek memnuniyetsizligi olur oda traktörün çekişinin iyi olması traktörden beklentileri artırıyor.. 100bg lık traktörün ekipmanlarını kullanmaya kalkıyorlar... traktör 75bg ve bu gucteki bana göre en verimli traktör suan piyasada servet.. aynı şekilde nimet70 te kendi gucunde en iyisi bence.. yerli ve donanım bakımındanda cok iyi.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt 2010 modellerinde gerçekten zf şanzuman var mı bilgilendirirmisiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt